Tuesday, May 28, 2013

SoaLan BITK Tahun 2013

cOrat cOret Oleh : myQza pada 9:18 AM 2 kUs-kUs Links to this post

Soalan-soalan untuk Bayaran Insentif Tugas Kewangan (BITK) Tahun 2013.

Banyak benar yang mencari soalan-soalannya.
Keyword yang 'hot' seminggu dua ni.

Eden sendiri pun tak tau apa soalannya, macam mana nak berkongsi??
He he he he.

Semoga berjaya untuk semua calon yang akan menjawab minggu depan! 
=)






Monday, May 27, 2013

Cat Litter Box : Smart Sift. ( Kotak Jamban Berak Kucing )

cOrat cOret Oleh : myQza pada 11:21 AM 5 kUs-kUs Links to this post
 


Kotak Jamban Kucing Anda.
Terbaekkk dari ladang.

RM180 termasuk pos domestik seluruh Semenanjung Malaysia.
RM200 termasuk pos domestik Sabah/Sarawak
RM165 self pick up di Mentari Court Petaling Jaya.

Sesuai di gunakan bersama cat litter jenis silica gell, clumping sand atau okoplus.

Berminat atau ada sebarang pertanyaan sila emel ke myqza244@gmail.com

Terima kasih.





Friday, May 24, 2013

TiDur raPat-raPat, DekaT-DekaT. LaiN-LaiN JanTina. KaLau BuaT apA-apA Pun tiDak aPa. TiDak menDatanGkan keMuDaraTan....

cOrat cOret Oleh : myQza pada 12:25 AM 1 kUs-kUs Links to this post

Siti Nur MeiMei
dan
Ahmad Onchet
Berlaga-laga badan tanpa sedar. Tidur. Tidak apa.

Jangan waktu terjaga.
Terlanggar sedikit sudah melenting.
Sudah tiada kesabaran.
Sudah tiada kasih sayang.

Bila mata pejam.
Semua sudah jadi lupa.
Selamat malam.
=))













Thursday, May 23, 2013

ChaLet Di JanDa Baik PahanG

cOrat cOret Oleh : myQza pada 3:29 PM 0 kUs-kUs Links to this post
Chalet di Janda Baik, Pahang.
Semuanya 'FULL!!!'


Mari kita cari tempat tidur di Bukit Tinggi.
Kalau tiada juga, kita tidur dekat Highway Karak dengan Cik Ponti.

Sekian.
Terima kasih.

Ini bukan status FB.
Koh koh koh
















aFiQ muIz

cOrat cOret Oleh : myQza pada 9:00 AM 2 kUs-kUs Links to this post
Assalammualaikum,
saya tidak berminat mahu mengulas mengenai 'kederhakaan' Afiq terhadap ibunya atau 'ketaksuban' Afiq terhadap kekasih hati pengarang jantungnya.

Saya cuma tertarik dengan salah satu nasihat yang saya baca dari BN.
Amat sesuai di jadikan pengajaran untuk kita semua.

Syurga itu di bawah telapak kaki ibu.

Marilah kita sama-sama menginsafi diri sebelum terlambat.

Terima kasih.


















Wednesday, May 22, 2013

PakciK oGHen

cOrat cOret Oleh : myQza pada 11:21 PM 2 kUs-kUs Links to this post

Pakcik Oghen.
Sekian.
Terima kasih.
 












Thursday, May 09, 2013

JanJi HanyA TinGGaL JanJi.......

cOrat cOret Oleh : myQza pada 3:35 PM 3 kUs-kUs Links to this post
Assalammualaikum wbt.

Ini entry saya yang pertama untuk Tahun 2013?
Hakikat!
Tepuk pipi laju-laju.
Betul.
Ini entry pertama.
Janji penghujung 2012 untuk lebih rajin kemaskini blog hanya
tinggal janji.
Angan-angan untuk kemaskini 'laju-laju' hanya hangat-hangat 
tahi Onchet sahaja.

Tidak mahu berjanji, takut tidak di tepati.
Tetapi jujurnya, kini punya sedikit kelebihan masa yang boleh di luangkan untuk mengaktifkan 
semula blog yang semacam 'hidup segan mati tak mahu' atau 'rumah kata pergi, kubur kata mari?'
Eh, yang mana satu betul?

Say 'Hi' untuk semua pengikut blog saya Pakcik Oghen. Jangan mahu tidur saja kerjanya. =))

 photo d8-3.jpg
Gambar 28/4/2010



Gambar 08/5/2013

Mei ini genap 3 tahun Pakcik Oghen bersama saya. Alhamdulillah.
=))

Semoga Allah sentiasa membuka hati saya untuk menjadi rajin mengemaskini blog kesayangan ini.
Terima kasih kepada rakan-rakan yang masih sudi singgah walaupun tuan rumah menyepi tanpa berita.







 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting