Thursday, July 12, 2012

cayALah Lu NuFFnanG!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 2:42 PM

Assalammualaikum wbt.

Aduhai.. Lama betul tak kemaskini blog. Kurang lebih empat bulan. Macam-macam yang terjadi dan berlaku. Alhamdulillah. Masih tegak berdiri. Alhamdulillah... Syukur.

Rindu dengan kawan-kawan blogger. Terima kasih kepada yang bertanya khabar. Maaf kepada mereka yang terputus hubungan. Baik di blog atau di Facebook.

InsyaAllah, akan cuba kemaskini blog dengan cerita merapu walaupun mungkin tidak semeriah dulu! InsyaAllah. =))

Oh! Terima kasih kepada Nuffnang! Walaupun dah 4 bulan tak update masih lagi bergerak pendapatannya. Rezeki budak-budak bulus! Alhamdulillah!! =))
*** Apalah motif gambar terpacul sebelah atas??

Okey,
Cau Cin Cau~






11 kUs-kUs:

cheqna on July 12, 2012 at 2:47 PM said...

rezeki..=)

@reLong on July 12, 2012 at 2:50 PM said...

tula..pelik bila buka blog fikir nape si tedi tak update2 blog dia..

bz eh?

sI tEDI on July 12, 2012 at 2:56 PM said...

hai cheqna, wendu cheqna!!

sI tEDI on July 12, 2012 at 2:56 PM said...

hehehehe.. along,
a'a.
bz keje n bz dgn kucen n saja2 buat bz.
anak sihat along?

Salina@IbuAqil on July 12, 2012 at 3:05 PM said...

Aqil rindu ngan tedi & cite si dak bulusnya..
Welcome back sis.. :D
Akak pon kejap timbul tp tggelam je lebih nmpknya.. ;)

Kak Lia on July 12, 2012 at 3:56 PM said...

rezeki....akak punya tk begerak2 dok tang 30 tu je..hahhaha

CT on July 12, 2012 at 4:16 PM said...

wah..masyuk...rezeki tuh...

Maiyah on July 12, 2012 at 5:17 PM said...

salam..

sy pun lma mnyepi baru je nk aktif blik

Unknown on July 12, 2012 at 6:17 PM said...

haaaa muncul pownnnnn
misss u :)

ke manakah ibu meow meow ini menghilang??

Unknown on July 12, 2012 at 6:20 PM said...

aku ibu si fatin :)

Suara Kalbu on July 13, 2012 at 8:34 AM said...

Selamat kembali Tedi.

Rindu nak tengok gambar anak-anak bulus kamu dan cerita-cerita diorang. Harap kamu sihat sihat saja ya

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting