Wednesday, October 15, 2014

CAtniP PiLLow : UntuK BuaT kucinG anDa BaGai di Rasuk!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 10:15 AM
Hah!!
Uolsss pernah dengar tak pasal catnip.Uolss yang ada kucing ya? Kalau uolss ada bela arnab, namanya jadi rabbitnip. Eh! Tak! Tipu je. Matilah kena maki dengan pemilik arnab nanti.

Uols boleh google apa itu catnip atau pokok kucing galak.
Memang sangat-sangat menggalakkan jika di berikan kepada kucing anda.
Macam 'mabokk todi' gitu!!

Untuk memudahkan anda dari menanam atau masuk hutan cari pokok galak kucing ini, hah!! Mari rapat!! Mari rapat!! Ada barang baik punyaaaa!! 

Catnip Pillow yang comel.
Ini bukan bantal untuk kucing tidur semata-sama. Tapi ianya adalah bantal 'handmade' yang telah di isikan serbuk catnip di dalamnya.

Meh! Tepek sikit gambar budak-budak yang sudah mengadap catnip pillow ni tanpa hiraukan keadaan sekeliling!!

 photo cp3_zpsea0b55d6.jpg

 photo cp4_zps18708ca2.jpg

Lain-lain gambar 'kucing yang di rasuk' boleh klik link Catnip Pillow ya.

Untuk pembelian :

1pc RM6
+pos laju RM6 ( 1-10pcs) ( untuk semenanjung)
atau 
RM10 postage untuk pembelian 11pcs dan ke atas untuk seluruh semenanjung , Sabah dan Sarawak.

Kalau sesiapa yang nak beli pukal pun boleh.
Harga menarik untuk pembelian yang banyak..

Boleh emel myqza244@gmail.com untuk pembelian dan sebarang pertanyaan.
Terima kasih.













2 kUs-kUs:

siti norfazila on October 31, 2014 at 11:11 AM said...

salam..mcm mne na order catnip ni ye?

myQza on November 3, 2014 at 4:11 PM said...

Hi, boleh whatsapp 014 6280901.
tq

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting