Monday, May 12, 2014

Kucing Montel Pulau Jeju! =)))

cOrat cOret Oleh : myQza pada 4:27 PM
Nama beliau saya sudah lupa.
Ada tuan.
Nori?
Neuro?
Alahhhh
Tak hengat!!!


Oleh sebab dia bertuan, dia memang tak heran lah dengan kita.
Main lari-lari lepas tu kucing ni pandai 'posing'.
hahahahaha...

Lokasi :  Jeju Folk Village. =))
 

P.s : Thanks kawan2 yang komen entry dekat bawah.
Kita cuba update blog dengan kerap tapi ending2, sebulan sekali juga!!
hehehehehe... Lepas tu, blog dah jadi tunggang terbalik dan lupa macam mana nak kembalikan setting asal!! keh keh keh

2 kUs-kUs:

NARDtheNERD on May 12, 2014 at 7:58 PM said...

ooo kat jeju pun ada kucing ek..
hehehe.

zino on May 13, 2014 at 12:54 AM said...

jeju tu kat mana hehe

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting