Thursday, December 25, 2008

har| yanG cEraH..

cOrat cOret Oleh : myQza pada 1:51 PM
erk.. bile lame aku tak menulis.. so.. jd malas... di ulangi.. MALAS.. sila eja dengan betUl yek kawan2...so.. aku x tau nak taip ape.. walaupun manyak mende yang nak di taip.. huargHhhh..
so.. sbg permulaan aku juz nak mengadd pic.. yg aku amek sementara nak tunggu Dak Mucuk nak abeshh interview.. so bowenk mase tu..


Photobucket

* pic ni membuktikan akulah orangnye yg menjadi tukang mengambil gambar.. muehehhe..


Photobucket

* cuba korang teka ade bape buah kete dlm pic di atas...?? satu...?? lg skali...? 1..? korang sure ke...?? sape2 yg kate hanye ade sebuah kete saje tue.. sila2 lah mendapatkan rawatan dari dr pakar mata di hospital yang berdekatan.. korang hayatilah pic tu sampai nak terburai biji mate.. yg pasti ade 2 buah kete di situ.. sekian.. slamat mencari...

Photobucket

* SEHALA ok... ini hanya jalan sehala... so.. korang jgn nak pandai2 jadikan die 2 0or 3 hala... nescaya.. kemalangan yang amat dasyat akan berlaku... muehehehe..

Photobucket

* see... brape seronoknye berjalan2 di waktu org lain sibuk bekerja... korang nampak tak bape manyak kete yg memenuhi car park ini..?? sila tumpukan dgn sepenuh perhatian.. nampak apa2 jenis kete di sini.. melainkan... hanya kereta di bawah ini sahaja...

Photobucket

* sila abaikan kete2 lain yg ade.. muehehehhe.. tuan punye kete.. sila hadir untuk mendpatkan hadiah saguhati berupa car park percuma selama sebulan.. tq..


hehhehehe... sekian saje... laporan tok ari ni.... hanya sbg lambang salam perkenalan..
erk... nak tau di mana lokasi tempat kejadian ni.. sila rujuk dgn guru Geografi masing2.. dan tanye.. di mana terletaknye.. Taman Botanikal... sekian...

8 kUs-kUs:

~ beaber ~ on December 25, 2008 at 3:37 PM said...

mueheheehehe

lil^RED799 on December 25, 2008 at 4:14 PM said...

golak jueeeeeeeeeee

mYQza on December 25, 2008 at 9:17 PM said...

abe beab : tenkiu sudi jonguk..

cik farihah : welkamben ..

SilverFerio on December 25, 2008 at 10:23 PM said...

hye!!!

mYQza on December 25, 2008 at 10:41 PM said...

hencek silver... welkamben too...

dEwichEnta on December 27, 2008 at 3:47 PM said...

akak :-? ko ni mmg mengong =)) sayang ko kak >:D< :-*

Anonymous said...

ehehhehehe,,,seronok baca entry nie....
salam dari kak ida natrah
http://idanatrah.fotopages.com

<< s| teD| yanG GOmuK >> on December 27, 2008 at 11:45 PM said...

leha : i lebiu tOO..

kak ida.. : tenkiu2..

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting