Sunday, December 28, 2008

mar| k|ta beLajaR menEka berSama2...

cOrat cOret Oleh : myQza pada 12:00 AM
erhMmmm.. mengikut firasat anda2 sekalian.. jika di teliti secara rambang mahupun tidak berapa rambanG.. pic apekah yang di tepek di bawah ini..? anda di beri hanya 2 saat tok menjawab..

ToOOOooTT~~ mase sudah tamat!!salah!! ini bukan kapet dr pakistan or bangladesh yg di jual oleh mat2 bangla di sekitar tmn perumahan or keliling kg anda.. harap maaf yek..? okies.. kite cube skali lg.. berdasarkan imej yg ini pula...




ok oWww!! ini bkn tapak kakI goriLLa ok.. jauh skali bigfoot yg di khabarkan ade di malaysia skang.. harap maaf.. tekaan anda jauh menyimpanG dr jangkaan awal.. pemilik kaki ini adalah seseekor 'KKU'.. erk.. korang tak tau ape itu 'KKU' ?? hUh!! sket punye senanG shorT form pun x leh nak agak.. sila bertanya kpd guru Bahasa melayu tingkatan 1 anda.. ok... skang kite beralih pule kpd pic yg berikutnya.. jawapannye pasti tertera di sini.. tadaaaaa....


yeyeyeye!! anda sudah tau jawapannye..?? usah terburu2 mari kite lihat tepekan seterusnye..



dan lagi... dan lagi..


hiK hiK hiK.. seekor kucen yang penUh dengan sifat malu dan rendah diri... muehehehhe..
ok.. sekian saje teka teki kite tok ari ni..
erk..? ape..? 'KKU' lor.. anda lom dapat jawapannye lg ke..? erhMmmm.. guru bahasa melayu dah berpindah ke sabah... talian tak dapat di hubungi.. ada2 saja lawaknyer...
KKU tu short form tok.. 'Kucen Kurang Upaya'...
oiK.. jgn nak gelak2... kucen aku ni mmg KKU... kirenye klu daftar kat JKM.. sure dpt elaun bulanannye... ha ha ha ha..
p.s: tenkiu for uteh yg jd model tok posting kali ini... cendermata akan di sampaikan sedikit masa lagi.. iaitu berupa bekalan sebulan whiskas perisa ikan laut... ye ye...


3 kUs-kUs:

~ beaber ~ on December 29, 2008 at 12:52 AM said...

sila letak chatbox di tepi for quick comment anda juwerrrr

hew hew hew

<< s| teD| yanG GOmuK >> on December 29, 2008 at 3:22 AM said...

hik hik.. tue lah abe beab..tang tue lom khatam lg.. hel hek hek..

GiGGLe GaL on August 19, 2009 at 5:20 PM said...

sedang memfollow kisah dak utih dari awal blog ini.. ekekeke..

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting