Monday, February 16, 2009

Aku seDanG |ngiN berhOye guMb|ra...!!!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 9:29 PM
turun dr JPM.. aku pun x tau nape aku asik senyum jek!!! @sinchanaku harap ianya bukan harapan palsu.. ha ha ha ha!! @senam

aku nekad isi borang pindah tue... mase nak anto pd pengetua tok bg sokongan.. seram sejuk aku

rasa!! tp.. alhamdulillah.. pengetua pun x manyak ckp.. syukur sesangat!! mungkin die faham
kesusahan dan pengorbanan aku selama ini.. cheeewaahh!! @nggaya

pg td.. aku ke JPM dgn penuh semangat!! nampak2 je btg idung aku.. kak zie yg incharge psl PT

pindah randah tue dah senyum!! 'sungguh2 awak nie berusaha ya!!' ha ha ha ha... aku senyum

manis gitu.. kunun!!! aku tau aku submit borang tue dah suntuk sgt..!!! PT2 baru yg orientasi

kat orkid tue pun dah abesh.. dah ade penempatan agaknye kot.. tetiba.. aku lak dok anto borang
tuko!! cian kak zie nak kena rombak balik penempatan!! mungkin.. @nangis
pas je kak zie kuo dr bilik PN Rozana .. (mungkin.. aku x pasti..) die ckp.. 'ok settle.. nanti surat akan hantar sekolah'.. InsyaAllah.. aku tetiba rasa ati berbunge2 harapan!! @ngiler mungkin sbb

aku terlalu berharap.. berharap sgt2!! ntah!! nape gaknye aku beriye2lah sgt nak pindah tuko

ni..? sbb si A ke..? sbb si B ke..? sbb si C ke..? D..?? E..?? F..?? or.. seterusnye.. bape manyak urup da.. @damn

tp yg klakornye.. mungkin aku asik lah berangan mase drive tue.. aku leh tak pasan sign board tue

tunjuk anak panah ke.. Lapangan Terbang Bt Berendam... Stadium Hang Jebat.. aku leh ikut susur tue.. mangang!!! @damnitu jalan nak g mane da... aku patutnye ikut susur masuk ke Kolej

Yayasan Saad or.. UTEMs..!!! masak!!! aku kena pusing or tawaf lg skali MITC n Ayer keroh!! manyak buang mase n buang minyak kete!!!@males
aku tak cite pd sape2 kecuali pd kak shima jek!! ntah lah.. dah nasib agaknye... ptg dlm kol 4

lebih.. PT baru dok lapor diri.. adeh.. masak rentung aku!! CC dah sah2 muskil.. x de angin ribut taufan segala!! ape kejadahnye anto PT 1 lg kan.. ??@gatau
memula aku mmg buat2 bodoh jek.. wat2 tak tau.. sampaikan.. CC ckp mo aku die nak call

JPM... nape anto PT sowang lg.. kan dah cukup 2 owg..!! adehh.. ending2 aku ngaku gak ngan die.. 'saye yg apply kuo'.. hahahaha!! dgn selamba!! @sinchan

die nampak terkejut!! lantaklah!! klu die kena serangan jantung pun.. ade aku kisah..?? ( amat

kijam ini statement!!) aku cume leh ckp mo die... aku x tau lg aku akan di humban ke ceruk

mane.. walaupun aku dah pasti aku akan di hantar pulang ke kg halaman!!! yeye!! mari berhoye-hoye!! @nggaya

huh!! keputusan yg plg berani pernah aku buat!! so.. dengan kelulusan kuo or pindah ni nanti.. ini bermakna.. aku terpakse hapuskan saje surat interview kat Rumah Seri kenangan tue.. @konslet

yup!! aku seharusnya bersyukur dengan apa yang aku dah ada skang!! aku tak perlu sekat
peluang orang lain tok dpt keje tue.. biarlah.. jgn tamak haloba!! @tendang

so.. ape yg perlu aku buat skang!! tunggu surat keramat tu sampai!! mcm tunggu surat cinta da... @love
aku berharap.. dan aku amat berharap.. ianya bukan harapan palsu semata-mata.. @bye

nota kakitanganku : esok pasti akan jd celaru bile cikgu cikgi ni tgk PT baru dok tercegat kat

soblah aku... ape aku nak jawab!!! erk!! mari kite berhoye-hoye dulu.. pk kan itu kendian.. @kembar

0 kUs-kUs:

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting