Wednesday, September 11, 2013

LITTLE FLUFFIES ONLINE PET SHOP

cOrat cOret Oleh : myQza pada 11:02 AM
 photo LF_zps43dfbffd.jpg
Hi Pencinta Kucing sekalian...

Salah satu pet shop online yang boleh anda cuci mata untuk membeli barang2 keperluan kucing anda.

Klik di sini :

https://www.facebook.com/LilFluffies

Hot Item antaranya ada makanan kucing jenis premium, super premium dan holistic. Cat litter jenis woody, Okoplus, silica gel dan pasir dan beberapa jenis mainan untuk kucing.


 photo CP_zps02415c9e.jpg
Catnip Pillow
RM5 each.

Boleh tengok aksi-aksi kucing 'mabuk' dengan catnip ni. Klik di sini ya.

Barang-barang ada yang boleh COD dan boleh di pos seluruh Malaysia.

Selamat mencuci mata dan membeli belah

=))

















1 kUs-kUs:

Elih Japahar on September 11, 2013 at 2:09 PM said...

Dah lama nak jaga kucing tapi kesian tak ada yg jaga bila outstation..hehe..cute je kucing main benda ni..

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting