Tuesday, March 10, 2009

HaraP MaaF! POst|ng |n| hanYa untUk 2sx ke bawaH saHaja!!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 8:04 PM
AMaran kepada semua pembaca.. Posting ini berada di dalam kategori 2sx ke bawah.. segala kesulitan yang berlaku di sebabkan posting ini.. adalah atas tanggungjawab diri masing-masing.. harap maklum.....


oleh itu.. marilah kita bersama-sama menghayatai gambar-gambar yang tidak seberapa melampau untuk tatapan bersama-sama...

Photobucket

lokasinya adalah di Jaya Jusco Ayer Keroh.. dan heroin utama dalam pembikinan gambar 2sx ini adalah awek berbaju merah jambu itu atau dalam bahasa popularnya.. 'Pinkky Gurl'...


Photobucket

tangan yang berbaju 'pink' juga dan berbelang hitam itu terpaksa 'interframe' untuk menarik perhatian heroin ini. maklumlah.. watak utama ini memang agak sukar untuk di rakamkan gambarnya...


Photobucket
begitu leka memutar 'stering' .. erk.. tidak pula dapat di pastikan.. kenderaan jenis apakah itu...


Photobucket

sekali lagi dengan steringnya.. aku pun tak pasti apakah keistimewaan stering.. tidak kiralah.. apa-apa kenderaan sekalipun yang amat menarik minatnya.. sampai ketap-ketap bibir tak bagi aku alihkan dia kat tempat lain...


Photobucket
erk.. tangan berbelang tue memang gila glamour sket.. maafkan lah dia.. he he he he he..


Photobucket
makan 'time' saat kami menikmati makanan yang amat-amat lazat dengan berselera sekali... dia hanya mampu memuncung bibir sambil menikmati 'NINI' yang agak-agak sedap itu...


nota kakitanganku : teringaT zaman kanak-kanak dulu.. tempat permainan yang selalu aku pergi adalag 'fun fair' .. maklumlah masa kat PD dulu.. itulah 'Taman Permainan' yang paling best!! muehehehehe..







2 kUs-kUs:

Nana Rosli on March 17, 2009 at 11:08 PM said...

OLOLOLOLO tomeyyy nyaaa!

<< s| teD| yanG GOmuK >> on March 18, 2009 at 3:22 PM said...

tomei n pemalu macam makcik die... erk.. sape makcik die tue.. isk isk isk..

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting