Thursday, September 15, 2011

TerimA kasiH Kosmo aTas LiPuTan Tiga MukA suraT PenUh. PiHak YanG TerLeLap, siLa Buka maTa.

cOrat cOret Oleh : myQza pada 2:20 PM
Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket

Milik siapakah kucing comel berwajah sangat syahdu itu???

Blog saya beritanya memang lambat ke belakang beberapa hari. T_T

Kredit gambar kosmo 14 Sept. 2011.







9 kUs-kUs:

kutoOobambOo / ericoanaci on September 15, 2011 at 2:28 PM said...

ni kucing ngau kat saper sampai masuk paper?

Mrs Ariff on September 15, 2011 at 2:44 PM said...

a'ah muka dia sedey amat!!!sian dia..saba ye cyg..awak dah selamat skrang ni..byk hero2 dah tolong awak..doakan mereka dunia akhirat ye cyg...

Dr Nurul (DVM,UPM 2008) on September 15, 2011 at 3:11 PM said...

Assalam, sy nak komen skit ttg gambar ke2 tu. Yg tu bukan 1 cth boarding yg baik, wpun bersih tp sangkar kecik n diletakkan terlampau rapat, maka jangkitan senag merebak. lg pula keadaan mcm tu boleh menambahkan stres kucing. lg pun disusun bertingkat2 tak tau berapa tingkat di mana utk satu bilik tu terlalu padat menyebbkan kalau pengumpulan ammonia yg tinggi. Harap ramai owner yg nk boarding kucing lepas ni ambil berat brp byk satu2 tmpt boarding ambik kucing utk boarding n tidak hanya menitikberatkan harga yg ditawarkan shj.

Anonymous said...

setiap kali saya terbaca tentang kucing-kucing yang teraniaya oleh petknode tu (terutamanya bila terpandang wajah sayu kucing sedih tu), saya akan terus peluk dan cium semua kucing saya...sedih sangat-sangat :-(

Bie Kucing on September 15, 2011 at 3:47 PM said...

The EYES.. sedihnyeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaa marahnyeeeeeeeeee

Ronaldhrah Wisely on September 15, 2011 at 4:01 PM said...

sedihnya....kucing tu comey, sanggup dibuat camtu

Cik Siti on September 15, 2011 at 4:58 PM said...

betapa hati ni terluka bila terpandang wajah sayu kucing tu...:(

nitestalker on September 15, 2011 at 8:09 PM said...

sedihnya.... terasa sedih sangat... sampaikan saya mintak tolong kawan untuk scankan 3 mukasurat dalam kosmo ni untuk tatapan pembaca blog saya dan rekod peribadi...

ULtradya on September 16, 2011 at 1:42 AM said...

sedih bila dpt baca n update dr fb ja..xdpt membantu msa KTAJ take action tuh...sorry

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting