Wednesday, October 19, 2011

worDLess weDnesDay #3 : BukaN kucinG sEsaT TaPi haK PersenDiriaN. SePaRuh. =))

cOrat cOret Oleh : myQza pada 8:00 PM





7 kUs-kUs:

hudde82 on October 19, 2011 at 8:14 PM said...

meriahhh nye....besss...sy nk tnye camne nk bagi dorang ni makan sharing2 camtu? sy ada bagi makan 10 ekor kucing stray kat luar umah tapi dorang tanak share, even mak dgn anak pon gado, so kena letak 10 tompok makanan berasingan...camne nk wat ye?

Cat-from-Sydney on October 19, 2011 at 8:24 PM said...

Wow! Seronoknya! Every meal is like a kenduri. purrr...meow!

sI tEDI on October 19, 2011 at 8:24 PM said...

hudde82 : majoriti kucing saya telah di kembiri dan mereka mengenali sejak baby lagi. Alhamdulillah.. kucing2 saya tiada yang bergaduh.
Cuma ada seekor dua yg dewasa, yg saya ambil sudah besar, tak ngam dengan kucing otai di rumah.

sI tEDI on October 19, 2011 at 8:25 PM said...

CFS : Miss yu lahhh!! Lama tak nampak!!

idaqaisara said...

Happy family..hehehe..mcm anak anak saya..

Suara Kalbu on October 20, 2011 at 10:40 AM said...

Seronoknya tengok diaorang ni makan berjemaah. Sihat sihat semuanya

~mrs azmi~ on October 20, 2011 at 12:03 PM said...

sejuk hati tgk budak2 ni makan berjemaah.. gebu2 pulak tu semua!

tahniah buat cik tedy yang berusaha menggebukan budak2 ni ^_^

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting