Saturday, November 07, 2009

H|Tam Dan MeraH UnTuk S|aPa..?

cOrat cOret Oleh : myQza pada 2:34 PM
Photobucket

Semalam beli kolar lagi. Huh! Tidak boleh di kira berapa jumlah kolar yang telah di beli. Boleh buka kedai kolar terpakai. Ha ha ha ..

Aku beli warna hitam dan merah. Cadangnya mahu pakaikan Dak Itam warna merah dan Dak Utih warna hitam. Sebabnya Hitam lawan hitam tidak nampak kolarnya. He he he..

Amacam setuju?

Nota kakitanganku : Hanya dua warna ini sahaja yang tinggal dan yang tidak mahal. He he he.





24 kUs-kUs:

meo188 on November 7, 2009 at 3:55 PM said...

nak kucing!!!!!!!!!!

nk tendang kucing!!!!!!!!

harhahrahrahrhahrhahrhahrharunsalimbchik

Faarihin on November 7, 2009 at 3:56 PM said...

Salam cik tedi..

warna pink tak ada ke? yang dak itam tu lawa kalo pakaikan dengan warna pink.. baru nampak cat the jambu.. hahaha.. (^__^)

meo188 on November 7, 2009 at 3:57 PM said...

BUNUH KUCING!!!!!!!! hahahahaha

Cikgu Ije on November 7, 2009 at 4:06 PM said...

nanti snap gmbr drg yek!

Unknown on November 7, 2009 at 4:29 PM said...

aku ske warna merah...

klakar tak kalau aku pakaikan kat aranab?cam nak beli ah sebijik..(sebijik ke,,hehehe)

imam on November 7, 2009 at 5:03 PM said...

AKUM..KO BELI KAT MANA AHHH?

AKU PON NAK BELI SATUUNTUK KUCING AKU..BAPE HINGGIT?

mamai on November 7, 2009 at 5:04 PM said...

setuju mesti cun...hati-hati sekarang nie musim mengawan dak mama aku tangok selalu bawa balik jantan, bob dah di ketepikan

Cetusan on November 7, 2009 at 5:09 PM said...

merah warna wanita??

sesiapa wanita yang tak suka merah...

Azuan on November 7, 2009 at 5:17 PM said...

cun dah tu tedi hihi

Yuki Yusuf on November 7, 2009 at 5:22 PM said...

setuju

sangat kiut

sangat comey

(^_*)

Anisa on November 7, 2009 at 5:33 PM said...

wane merah okei jugak,,
huhu

PuanPepel on November 7, 2009 at 5:41 PM said...

okeh....stujuk...deal...hehe

sueanne on November 7, 2009 at 5:46 PM said...

okeh dah tue ted..sesuai ngn baju2x dorang dah..hihhi..

Adehhhh!!!..ada budak xcukup umur lagi ke kt sini?..huh..

kasutpelangi on November 7, 2009 at 6:37 PM said...

comel comel(:

Bulan Dilangit Osaka Biru on November 7, 2009 at 6:45 PM said...

syang nya die kat kucing...
bagusss.....
ikut amalam nabi kita

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ on November 7, 2009 at 6:48 PM said...

hehehe...

comel...

DramaQueen on November 7, 2009 at 8:03 PM said...

ape kene si meo ni. dari blog aku beliaw asik kata nak bunuh kucing.. ted, sila jalankan tanggung jawab ko..

erm.. kolar tu cumil ler.. nnt sila hapdet gambar mereka yek!

khasyikelvin_ on November 7, 2009 at 9:48 PM said...

hohoho.
nampaknyer kucing2 makin
comel dari bos neh...

lel on November 8, 2009 at 12:07 AM said...

pink takdak ke?

Tengku Speki on November 8, 2009 at 12:27 AM said...

setujuuuuu! sgt2! :)

white rose on November 8, 2009 at 1:16 AM said...

ok jer...

Solehah on November 8, 2009 at 9:03 AM said...

kenapa meo188 tu?
tedi, aku setuju..tapi aku tetiba rasa nak marah ada org nak naikkan kemarahan org lain..

Watierman on November 9, 2009 at 10:02 AM said...

Sengal mana lak tu....yang gila sgt tu...Tedi...wat tak tau dah le!!!

Oh ya....merah untuk Dak Itam le...hitam untuk Dak Utih...baru nampak ooo!

Amal on November 9, 2009 at 3:09 PM said...

cantik!!

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting