Sunday, April 26, 2009

t|adA jOdOh anTarA k|ta..

cOrat cOret Oleh : myQza pada 11:58 PM
maafkan aku Mat bOyO.. tiada jodoh antara kita untuk berjumpa lagi.. ha ha ha ha communication error.. tak pe lah.. lain kali kita boleh plan elok-elok.. dan bercengkerama okey..?? muehehehhe..
adeh.. hari ini.. plan macam okey jek.. janji nak keluar dengan dak mucuk pukul 3 pm.. akhirnya pukul 3 lebih baru muncul.. hik hik hik.. leka sangat aku ni... bila mat boyo telefon.. kan dah tak dapat nak 'dating' dengan dia lak.. .. hik hik hik.. sebab dah janji dengan orang lain.. wah wah wah.. berapa ramai ni..?? hehehehehhe... InsyaAllah.. ada jodoh tak kemana..
hari ini tak dapat lah nak menghabiskan duit gaji di Mydin.. tapi aku pergi Giant je.. dah gian pula Mee Bandung kat Food court tu.. ha ha ha ha.. selalu tak pula.. bila dah pekena sekali.. erhMmm. asik lah nak makan makanan yang sama je.. kenyang gila!!! dengan ABC segala.. adeh.... !! Pertandingan Kurus tu dah takde tarikh tutup dah.. ha ha ha ha .. sebab masing-masing.. sibuk nak bertanding siapa yang paling kuat makan... muehehehehehe...
hari-hari makan ABC... JUmaat Food court MP.. hari ini Giant lak.. umanggg ai.... kawan-kawan...!! tolonglah bagi keinsafan sikit pada sahabatmu ini!!
nota kakitanganku : Aku teringin sangat nak ke Majlis Wani n Itakat KB... siapa-siapa tahu Kg Dusun Raja Kota Bharu kat mana ye..???? siapa Orang Klate kat sini angkat tangan \0 .....

2 kUs-kUs:

rizz on April 27, 2009 at 11:14 AM said...

kemaenn bcengkerama haha clustt

<< s| teD| yanG GOmuK >> on April 27, 2009 at 3:30 PM said...

:P rizz...

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting