Wednesday, June 08, 2011

18 SG : kuCinG Di saLuTi DenGan MinyAK TaR! SaDiS dan simPaTI!! GeLaP. HiTam! PekaT! LikaT! Oh! KasihaN..... =((

cOrat cOret Oleh : myQza pada 2:03 PM
Photobucket

Photobucket


Photobucket


Photobucket

Photobucket

Photobucket

5 keping gambar seekor kucing yang telah di simbah dengan minyak tar. Kondisi kucing sangat lemah! Kasihan! Siapa yang punya kerja. Tar keperluannya di jalan tetapi mengapa kucing yang menjadi mangsa???

Warna sudah gelap. Tidak nampak mana mata dan mana telinga! Sangat kasihan dan sangat legam!!! =((

Kucing siapa ini? Angkat tangan!

Inilah budak yang dekat gambar nombor 1 dan 2 semalam. =))

Hitam itu menawan!! =))






15 kUs-kUs:

GtHans on June 8, 2011 at 8:04 AM said...

baca tajuk dah mcm nak turun air mata..berkira2 taknak baca..Tedi ni..grrr

meowwmania on June 8, 2011 at 8:31 AM said...

hitam berkilat nyaaaaa huhu

Shaz Alina on June 8, 2011 at 8:31 AM said...

ahaks! skali terkena jugak daaa... huhu~

Wanita Mutalib on June 8, 2011 at 8:35 AM said...

aduh..memula taknak klik sbb ngeri...

sekali........menawan daaaaaaaaaaa...


:)

syieda on June 8, 2011 at 8:37 AM said...

hitamnya bulu dia..tp bersih ^_^

veesakura on June 8, 2011 at 8:56 AM said...

tedi! ms baca title td dah nak sedih2 dah. huhuhu

baincardin on June 8, 2011 at 8:59 AM said...

haaha! sabo jelaa...kim salam kt hitam tu ye. :)

m4rilyn on June 8, 2011 at 9:20 AM said...

simbah gak ngan minyak tar baru tawu. huh tipah tetipu!

reha said...

muahahaha.. smp akak letak avatar pun avatar akak jd gelap =)) oh dak oncet.. sila geget montot tuan kamu.. dia kutuk kamu di blog =))

umi_e on June 8, 2011 at 1:10 PM said...

uikkkkkkkkkk ingatkan sungguh!

sesemut on June 8, 2011 at 2:17 PM said...

oh kasihannya... sental pakai clorox tanggal tak? tak pon guna liquid paper padam.

Truly_me on June 8, 2011 at 2:20 PM said...

Adoila kesaspenan!.. Baru nak totop2 mate bace tadi.. selamat.

rikashikishikari on June 8, 2011 at 2:35 PM said...

Haippp u ni!! I juz wonder how will d cat look like...skali sama je macam my kimora hitam berkilat but d fav amongs oll....n furr dia mcm rambut org kilat n lurus after rebonding....:)

sI tEDI on June 8, 2011 at 2:40 PM said...

he he he he

Juz Call Me Sharz on June 8, 2011 at 4:50 PM said...

ceh budak hitam nie rupenyer!!!! buat suspen je cik tedi nih!!! geram geram!!! hehe... =)))

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting