Saturday, June 11, 2011

KucinG PenGsaN : BuDak BesaR SanGkaR KeciL. BuDak KeciL SanGkaR BesaR.

cOrat cOret Oleh : myQza pada 12:00 AM
Photobucket

Kroooohhhh!!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Semua pakat tidur tengah hari tadi sebab saya tak keluarkan dari sangkar. Balik tengah hari pun sudah lambat, nanti terkocoh-kocoh mahu masukkan semula. Semua buat muka mogok!!

Tukarkan mereka sangkar. GPV1 pindah ke sangkar setingkat. GPV2 sangkar tinggi. Nampak luas sedikit sangkar hitam itu. Budak-budak semakin obesiti. Macam tidka muat masuk sangkar putih dengan 'litter box' sekali! =))

Projek rumah kucing belum bermula sebab saya belum siap lukis pelan. Ha ha ha ha.. bajet macam besar sangat rumahnya!! =))

Okey kucing-kucing semua. Selamat bertukar rumah masing-masing!Kalau okey, kekallah sehingga rumah baru siap di bina. Kalau tidak, nanti tukar semula rumah lama masing-masing!!





11 kUs-kUs:

Azmira Yusof on June 10, 2011 at 8:25 PM said...

Yeahh ade rumah baru...

ini impian mira bile satu hari nanti

sI tEDI on June 10, 2011 at 8:29 PM said...

InsyaAllah.. rumah baru belum buat apa2 lagi.. baru bersih tapak. he h ehe
InsyaAllah..

Juz Call Me Sharz on June 10, 2011 at 8:35 PM said...

yeay!!! nanti ada sangkar besar!!! cik tedi g la melawat blog2 meow yang lain leh curik idea dorang...ade satu dua yang kite tgk okay n simple je nak buat...

kite kena beli sangkar sebab umah teres duduk tengah2..kalau umah tepi dah lama sangkar besar naik...sebelum nie duduk quarters ade sangkar tapi utk rabbit...kucing2 lepas je..tak perlu sangkar... =))

* HeeBum * on June 10, 2011 at 8:43 PM said...

besh kalau ade rumah meow ni... dorg lg selesa dr duduk dlm cage kan? yg heebum duduk tu kt rumah macik.. bukan rumah nisah.. huhuh.. rumah nisah heebum kene dok lam cage...

sI tEDI on June 10, 2011 at 8:46 PM said...

sharz..
mmg dah skodeng.. impian sangat lah besau tak terbanding bajet yg ciput ni!

ha ha ha ha.

nisah... yup,
tak sampai hati nak kurung 24 jam.. kitten saya pun 1 hari 2 jam je dok luar.. rumah kg tapi dekat jalan dan kereta mmg laju gilos.. bahaya..
ni nak bina rumah dekat belakang rumah. he he he

NoRuLLiSzA eL FaRiSi on June 10, 2011 at 8:54 PM said...

meoww... meoww.. mkin byk ek kucing ^^

sI tEDI on June 10, 2011 at 9:01 PM said...

ada 14 ekor semuanya Norul.. =))

Lelaki Ini on June 10, 2011 at 9:29 PM said...

meh sy tlong lukiskan pelan!

sI tEDI on June 10, 2011 at 9:31 PM said...

serius ke dua rius ni???

Shaz Alina on June 12, 2011 at 12:08 AM said...

sonok dpt jumpe GPV1 n GPV2 ni aritu... rase nak cat-nap... miahihihihi~ *gelak jaat yg sopan*

dia anna on November 9, 2013 at 9:06 AM said...

Banyak nye kucing. Sy lepas je kat luar. Haritu dorang tido dlm penyodok sampah. Comel sangat.
KUCING PENGSAN LEPAS SAPU RUMAH

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting