Friday, June 03, 2011

RM 3 000 aDaLah musTaHil unTuk kamI DaLam saTu haRi. MarI MereaLisasiKan HarAPaN BersaMa. BanTu 30 eKor kucinG inI sEBeLum Di anGkuT PiHak MPAJ !!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:00 PM
Photobucket

Lanjut di sini.
-SOS: Makcik Robbiah di beri notis sehingga Ahad ni untuk pindahkan 30 kucing² yg beliau bagi makan di kejiranannya atau MPAJ akan angkut semua kucing² ni. Ada volunteer yg sudi adopt kesemuanya, tp dengan syarat kucing² ni di mandulkan. Kos pemandulan+boarding = RM100 sekor. Jumlah yang diperlukan RM3000. Derma kilat diperlukan. Marilah menderma walo cuma RM1 seorang. Pls spread the words. Thanks~-

Sumbangan boleh di salurkan melalui KTAJ.

Sila emel atau tinggalkan pesanan di kotak komen jika ingin membantu. Kami akan berikan nombor akaun.

Terima kasih.






16 kUs-kUs:

Wanita Mutalib on June 2, 2011 at 8:15 PM said...

Tedi, bg no.akaun kt email kte ye.mana mampu kte tlg.yer..

sI tEDI on June 2, 2011 at 8:26 PM said...

Te,
done!

Rosmawati Yusof on June 2, 2011 at 10:02 PM said...

Kat kak Kim jugak tp kat message FB kat Kim, sbb email jarang sesangat bukak...TQ

Anonymous said...

letak terus nombor akaun, senang sikit orang nak donate.

veesakura on June 3, 2011 at 9:44 AM said...

bg num akaun ya..dolphinvee_winter@yahoo.com. if cket pon dapat membantu jugak kan

Adem and Cats on June 3, 2011 at 10:43 AM said...

harap2 cepat bantuan dihulurkan..

ademncats

enastory on June 3, 2011 at 12:13 PM said...

email saye no account... enastory@gmail.com / mynameisena@yahoo.com

sI tEDI on June 3, 2011 at 12:27 PM said...

cik anon,
kami di KTAJ ada tatacara sendiri.. sebarang no akaun mmg tidak di papar di public.
terima kasih

enastory on June 3, 2011 at 12:28 PM said...

tolong bg nombor account... mynameisena@yahoo.com / saliza@interasiamaritime.com

sI tEDI on June 3, 2011 at 12:32 PM said...

enastory,
done.
emel to yahoo
TQ

sesemut on June 3, 2011 at 1:43 PM said...

tedi , email me : hanibahariatgmail.com

sI tEDI on June 3, 2011 at 1:48 PM said...

done sesemut!

Anonymous said...

Salam akak,send akaun no pada ili,
ili ada pm no fon kat Fb akak ~TQ~

sI tEDI on June 3, 2011 at 5:35 PM said...

done ili!

aNIe on June 3, 2011 at 6:49 PM said...

tEDl...no akaun sama dgn no yang tEDl bagi kat akak dulu ke?

sI tEDI on June 3, 2011 at 7:44 PM said...

atas nama saya ke kak?
kalau nama saya okey.

=))

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting