Tuesday, June 16, 2009

L|ne tak Berapa Nak cLear...

cOrat cOret Oleh : myQza pada 11:27 AM
Sekolah dah buka!! Jadi keterbasan mengadap PC adalah sangat-sangat kerana ini satu-satunya pc yang masih 'hidup'. Aku pun tak faham. Mengapa sekolah UE macam ni bantuan dari kerajaan adalah terbatas.
Satu PC ini di kongsi bersama-sama guru-guru sekali. Kadangkala jika nak guna terpaksa menunggu giliran. Sebab itulah, kerja-kerja menaip aku lebih suka buat waktu petang bila keadaan reda sedikit. Cuma waktu pagi wajib tengok emel sekolah.
Nasib baik cikgu-cikgu kat sini boleh bertolak ansur. Jadi jika aku 'urgent' nak guna tak lah payah sangat! Hik hik hik...
Kerja adalah banyak. Mungkin sebab aku rajin nak ubah itu ini. Jadi, orang kata takda kerja carik kerja! Ekekekekeke.. tapi takpalah. Ini semua untuk kebaikan bersama dalam jangka masa yang panjang!
Nota kakitanganku : Dah lama tak pekena ABC kat gerai depan! Mak guard yang selalu belikan tu kursus seminggu. Jadi aku adalah malas nak pergi beli sendiri. Ekekekeke...

4 kUs-kUs:

Nana Rosli on June 16, 2009 at 12:22 PM said...

sodappnyaa abc..
mkn tgh2 panas nih
menjilat jari lah!

<< s| tED| >> on June 16, 2009 at 1:19 PM said...

tue lah pasal!wal hal depan pagar ni jek.. punyelah malas nak berjalan...
ekekekekek

...Te-are... on June 16, 2009 at 4:11 PM said...

abc tu xde delivery ke? call jer suh antar... ekekeke... ur problem sis ttg PC, slalu gak te-are dgr dr my sis... kena queue ngan cikgu cikgi... hehehe

<< s| tED| >> on June 16, 2009 at 4:12 PM said...

ekekekekkeek... lupe nak mintak no tepon makcik tu! eh eh!! Orang tualah.. x baik tau dera makcik tu.. nanti ABC dari RM 1.50 naik RM2.00

hik hik hik

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting