Saturday, June 13, 2009

UnDer cOnstruct|oN...

cOrat cOret Oleh : myQza pada 10:26 AM




Tangan adalah gatal-gatal untuk tukar template baru... Ambil yang itu, tukar yang ini. Ubah yang itu, ubah yang ini. Tapi sampai ke sudah tak jumpa mana yang berkenan di hati. Lagi pun aku tak mahir dalam mengubah-ngubah ni.. Hehehehehehe

Akhirnya, aku tertidur sedangkan template baru tak juga lekat-lekat. InsyaAllah. Aku akan baik pulih semula blog ni. Tapi ambil masa sedikit. Sebab hujung minggu hari untuk jalan-jalan.
Ha ha ha ha..

Nota kakitanganku : Aku boleh di umpamakan seekor tupai yang sedang membaiki labu!! Ekekekekeke...

14 kUs-kUs:

dir&fara on June 13, 2009 at 12:48 PM said...

memang meletihkan tukar template.. nak2 tak jumpe2 ape yg kite nak.. eheheh.. try ur best

<< s| tED| >> on June 13, 2009 at 1:30 PM said...

ekekekekke.. dah separuh nyawa da h ni!! tq 4 ur support!!
hik hik hik

hysMan.. on June 13, 2009 at 1:33 PM said...

bashaa....

cahiyokkkk!!!
tangga usaha..
:)

...Te-are... on June 13, 2009 at 5:32 PM said...

usaha tangga kejayaan... hehe... truskan usaha anda...gud luck ;)

<< s| tED| >> on June 13, 2009 at 7:49 PM said...

hysman : ekekekekek!! Dah godam2 malas lak nak tukar template..

<< s| tED| >> on June 13, 2009 at 7:51 PM said...

Te-are : nak blajo letak gambo cam te-are buat tu... nanti sis tanye yek..?

Oh Tuhan!! Kembalikan mood ku yg semakin pudar ini!!

...Te-are... on June 13, 2009 at 8:14 PM said...

Yg gambo tu te-are edit kat photostudio... then, te-are download kat photobucket (http://photobucket.com/)... kat photobucket, ada bg "embedded code"... pastu, buka blog, kat page element, add gadget, ambik yg HTML/Java, then paste embedded code tu kat situ... slamat mencuba

<< s| tED| >> on June 13, 2009 at 8:43 PM said...

ekekekke.. TQ!! Akan ku cuba melakukan sehingga berjaya!!

RHEA on June 13, 2009 at 9:26 PM said...

benar belaka.. menukar template blog sangat meletihkan.. hehe.. lebih baik taip entry baru jer.. ekeke

<< s| tED| >> on June 13, 2009 at 11:20 PM said...

ekekekkeke.. tu lah Rhea... easa menyesal pulak gatal2 tgn nak tukar.. pastu ni dah malas nak teruskan.. ekekekekke

ustazah dyLLa on June 14, 2009 at 1:14 AM said...

masuk ni sy dh 4x tukar template...so, myb yg ni the last...tpi lama2 boring gak...

p/s: xsuke duk tmpt tuh lama2...sume2nye sakit nti...so, kena ade prubahan....~lalalala~

<< s| tED| >> on June 14, 2009 at 1:21 AM said...

ekekekkeke.. tu lah... Hajat di hati macam tu lah.. tapi bila dah x jumpa yang berkenan di hati.. semangat tu.. jadi hangat2 tahi ayam jek..

nak edit yg lama dah jadi malas!!

Nana Rosli on June 14, 2009 at 4:39 PM said...

wahh tak sabar nak view blog cik tedi pasni!
selamat tukar2 layout!
nana teringin gak nak tkar, alih2 stu pon xbekenan..kekelkan je yg lama..hehehehe
chiyok2 ciktedi!

<< s| tED| >> on June 14, 2009 at 4:47 PM said...

janganlah terlalu berharap cik nana!! muehehehehe...

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting