Wednesday, March 09, 2011

akTiviTi amaL GoTonG RoyonG Di PusaT JaGaan KucinG TerBiar JasiN, MeLaka : semua Di JemPuT menGhaDiri akTiviTi Ini.

cOrat cOret Oleh : myQza pada 12:00 AM
Alhamdulillah.
Sukacita di maklumkan permohonan untuk mengadakan aktiviti gotong royong di PJKT Jasin telah di luluskan oleh pihak yang berkenaan.

Oleh itu, dengan rasminya saya ingin menjemput semua untuk sama-sama menyumbang tenaga atau segala bentuk sumbangan bagi menjayakan aktiviti ini.

Program akan berjalan seperti ketetapan berikut :

Tarikh : 13 Mac 2011 ( Hari Ahad )
Tempat : Pusat Jagaan Kucing Terbiar Jasin, Melaka.
Masa : Pukul 10.00 pagi hingga 3.00 petang

Segala pertanyaan berkenaan dengan aktviti ini boleh emel kepada saya di mylosermind@yahoo.com

Keprihatinan semua sangat di hargai dan di dahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

Nota kakitanganku : Bantu kami untuk bantu mereka. =))





10 kUs-kUs:

meowwmania on March 8, 2011 at 8:13 AM said...

tedi kita nak dtg tapi tak boleh nak kompem lg, boleh kah nnti sy main terjah jer..?

ejdeejasmi on March 8, 2011 at 8:26 AM said...

selamat bekerja yea kawan2 semua..moga segala yang di usahakan mendapat pahala dari ALLAH s.w.t dan pasti setiap dari seekor kucing itu akan mendoakan kalian..amin


17hb ni baru nk ke melaka..terlepas lah...

deena awanis on March 8, 2011 at 8:28 AM said...

selamat bergotong royong..i bagi moral support boleh kan??=D

farrah said...

Nak join gak....sumbangan apa yg boleh ditawarkan utk beloved furkids kat sana selain duit???kibbles ok ker coz takut derang xleh accept others kibbles selain yg derang amik now....

atty's on March 8, 2011 at 11:14 AM said...

selamat bergotong royong..

~LP Lum~ on March 8, 2011 at 9:04 PM said...

salam tedi~

sorry lama tak singgah... :(

selamat bergotong royong gak ted... ^^

yulannara on March 9, 2011 at 7:33 AM said...
This comment has been removed by the author.
yulannara on March 9, 2011 at 7:42 AM said...

salam cik tedi.... saya ni mmg dh lme megikuti blog cik tedi ni sbb sy pn pencinta kucing .Disebabkan 2 lah de org dgn senang hatinya telah buang seekor anak kucing yang cute kat rumah saya ni.Tak sampai hati saya tgk,nk bela mak g suami x izin sbb de 4 ekor menunggu due nk beranak je.saya harap cik tedi dpt tlg saya.

sI tEDI on March 9, 2011 at 8:29 AM said...

yulannara,
sila emelkan butir-butir di emel mylosermind@yahoo.com

gambar kucing, lokasi , jantina. dll
terima kasih

Suara Kalbu on March 9, 2011 at 10:05 AM said...

Salam Cik Tedi,

Terima kasih atas jemputan. Jika dekat, rasanya pasti wajib kami suami isteri datang membantu tetapi jaraknya agak jauh juga.

Insya Allah. CIk Tedi boleh emailkan akaun number untuk SK beri sedikit sumbangan tak seberapa bagi membeli makanan-makanan si comel.

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting