Friday, February 25, 2011

FoTo KucinG #11 : Cik IZah Dan BuyaT =))

cOrat cOret Oleh : myQza pada 1:00 PM
Photobucket

Photobucket

Photobucket

As Salam cik tedi, Nak bagi tengok gambau kucing cik Izah yang comel nih... Namenye Buyat. Umo dah 3 tahun. Jantan yang sangat manja dengan cik Izah. Almaklum lah satu-satunye keturunan kucing cik Izah yang tinggal, sebab kucing yang lain-lain tu semua cik Izah amik dari tepi jalan. Buyat suka merayau, tapi time makan mesti die balik dan mengiau dengan suara yang sangat kuat. Suka lepak atas tudung saji dan Buyat ni suke makan coklat! Memang favourite die. Hehehe Anyway thanks ye tedi. cik Izah memang suke lepak blog tedi yang banyak cite pasal kucing yang comel-comel belaka. Cik Izah attachkan 3 keping gambau, 2 darinye memang cik Izah yang amik dan satu gambau adik cik Izah yang amik. Lokasi kucing yang bernama Buyat ni adalah di Kg Sempang, Merlimau, Melaka. Nanti banner akan di tepek di blog cik Izah http://nahdatulizah.blogspot.com Sekian. Tima kasih. :)

Terima kasih Cik Izah. =))





2 kUs-kUs:

~mrs azmi~ on February 25, 2011 at 10:31 AM said...

buyat jelir lidah!

Zqah Ismail on February 25, 2011 at 1:20 PM said...

saya baca dalam buku yg kucing tidak boleh makan coklat . sebab coklat ada benda yang tak sesuai dengan kucing . kucing saya dulu suka juga makan coklat , tak lama selepas tuu mati =(

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting