Monday, February 28, 2011

sELamaT TinGGaL NuFFnanG. sEmOGa BerTemU LaGi : eH! maCaM MeraJuk saJa? yA! sayA BenCi MiLkaDeaL! =((

cOrat cOret Oleh : myQza pada 8:30 PM
Photobucket

Sudah 'cashout' dan ada BE 'kasihan' seketul.

Ya. Merajuk. Satu bulan punya pendapatan adalah dalam RM 1.00 sejak MilkaDeal ini wujud. Baru kemaskini hari ini. Terima kasihlah Nuffnang. Menyampah okey! Macam kacau daun saja! Macam Nuffnang letak iklan percuma di blog aku yang mana Milkadeal hari-hari ada, 24 jam sehari semalam tapi tidak di bayar! What the what kan?

Ini bukan pasal duit ke apa, tapi pasal hak aku, blog aku kau guna letak iklan Milkadeal itu 24 jam sehari tapi kau tidak bayar. Boleh macam itu?

MilkaDeal ini mungkin sesuai untuk orang yang ada ribu-ribu pengunjung perunik sehari. Yang boleh klik dan beli baucer barang yang di iklankan. Baru ada pendapatan.

Cakap banyak pun tidak guna.

Nota kakitanganku : Cepatlah ke meter BE....





7 kUs-kUs:

J.M.R on February 28, 2011 at 2:19 PM said...

syukur la tu ada 1..sy punya harem takde Be..kahkah

VIVIAN on February 28, 2011 at 2:22 PM said...

yup,,nak majuk jgk dgn nuff..

~mrs azmi~ on February 28, 2011 at 2:28 PM said...

dah cuba tukar yang tedi ajar aritu pun tak boleh... tetap ke iklan default

dengan itu duit pun tak berganjak.. banyak itu jela.. nak cash out tak boleh.. tengok jela

atty's on February 28, 2011 at 4:09 PM said...

mmg kdg rasa mcm nak merajuk je ngn nuff..

~AmyLiana8886~ on February 28, 2011 at 4:27 PM said...

sy dpt 50 sen je sminggu..sbulan dpt la 2 ya..mikldeal tu mmg menyemak.

relevan on February 28, 2011 at 4:48 PM said...

Kira nya dapat 25 sena sahaja untuk minggu ini ..haha!

Softtouch [Hanim] on February 28, 2011 at 9:48 PM said...

sy sejak adak milkadeal lgsung dah xde be...lagi sedih..

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting