Thursday, February 10, 2011

FoTo KucinG : hanya KucinG BukaN arnaB. hanYa KucinG. comOt aTau cOmeL DI teriMa asaLkaN KucinG. KucinG KamPunG Di aLu-aLukaN. KucinG BanDar JuGa. =))

cOrat cOret Oleh : myQza pada 11:04 AM
Photobucket

Letak Poll ini sudah lebih 20 hari.

Sangat teruja melihat keputusannya. Terima kasih kepada mereka yang telah memilih kesukaan masing-masing. Di hargai.

Photobucket

Ini bannernya. =))

Oleh itu, dengan sukacitanya aku maklumkan, aku mahu adakan ruangan Foto Kucing di blog ini. Aku ingin kamu dan aku berkongsi gambar-gambar kucing yang menarik. Tidak menarik pun di terima.

Kucing adalah bebas. Kucing sendiri. Kucing jalanan. Kucing jiran tetangga pun tidak apa. Asalkan foto yang asli bukan di curi dari mana-mana laman web. Pihak http://myqza.blogspot. com/ TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB sekiranya terjadi kejadian curi mencuri foto ini.

Penyertaan mestilah mempunyai :

1. Nama kucing ( Jika berkenaan )
2. Maksimum 3 keping gambar
3. Nama Tuan punya kucing / Tukang ambil gambar
4. Lokasi.
5. Alamat Blog
6. Ikut blog dan meletakk banner di blog mengikut sesuaka hati. =))
7. Ada blog atau tidak boleh turut serta. =))


Kekerapan meletak gambar 'Kucing Jemputan' di blog ini bergantung kepada penyertaan yang di terima. Ini BUKAN PERTANDINGAN. Jangan tuntut hadiah daripada aku okey? He he he he...

Kepada mereka yang berminat untuk turut serta atau ada sebarang pertanyaan bolehlah emelkan ke mylosermind@yahoo.com

Menanti penyertaan kucing-kucing comel kamu. =))

Nota kakitanganku : Tips dan info mengenai kucing dari blog-blog menarik juga akan di kongsikan. =))







15 kUs-kUs:

Suara Kalbu on February 10, 2011 at 8:05 AM said...

Waaaaaaaaaahhhhh...
Best best. Malam ini kerja SK mahu tangkap gambar comel-comel kesayangan SK.

Thanks Tedi

sI tEDI on February 10, 2011 at 8:17 AM said...

Sama2 SK> TQ kerana memebri sokongan. =))

Tuah said...

cik ted.... mcm mana dgn akak yg xde belog ni??? tentu le xleh jd follower.

adakah itu bermakna, penyertaan akak xboleh diterima??? sedihnya...

azman on February 10, 2011 at 8:31 AM said...

suka kucing ye

atty's on February 10, 2011 at 9:36 AM said...

alor takde kucing..dulu penah lah beli kucing sampai 10 ekor.

sI tEDI on February 10, 2011 at 10:53 AM said...

ha ha ha ha.. alamak! kena ubah syaratlah.. boleh.. boleh.. hantar jek.. kak tuah. =))

azman : =))

ka atty : kucen jiran pun tak pe kak. he he he he

Cat-in-Sydney on February 10, 2011 at 12:03 PM said...

Ehem....gambar kita ada berjuta-juta...susah nak pilih 3 aje. Hantar semua boleh? har har har *evil laughs*

fiqkbe on February 10, 2011 at 12:31 PM said...

ala... fiq xde kucing... sob3... :'(



jom join fiq nyer 1st contest:

http://meandkbe-mylifestarthere.blogspot.com/2011/02/contest-splashy-moment-by-fiqkbe.html

sI tEDI on February 10, 2011 at 12:38 PM said...

CIS : wah! Byk tu.. 3 je pelis.. kalau juta2 letak dlm blog2 30 hari 30 malam tak habis upload. =))

fiq : kucen jiran pun okey. =))

umi_e on February 10, 2011 at 6:50 PM said...

wahhhhhhh bagus ni...

Wanita Mutalib on February 11, 2011 at 2:32 PM said...

nak join juger..
tunggguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu



:p

mia.lia on February 12, 2011 at 8:50 AM said...

sejap..kene pos dekat email atau buat entri?

sI tEDI on February 15, 2011 at 7:52 AM said...

mia.lia
hantar ke emel. =))

habsahharun on February 25, 2011 at 5:13 PM said...

nak join!!! :)

Bubumalus on April 13, 2012 at 1:05 PM said...

Hye semua.....bubu pun nak join....tunggu bu send pic anak2 bubu yg comel ye...

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting