Monday, February 21, 2011

NuFFnanG, MiLkaDeaL inI aPa? keNaPa TiaDa kemaskinI PenDaPaTaN? kenaPa TiaDa BE? kenaPa sayA raSa maHu 'casHOut' saHaJa? kEnaPa Dan KenaPa?

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:30 PM
Sekarang ini sudah kurang ambil tahu pasal Nuffnang sejak pendapatan tidak bergerak-gerak. Ha ha ha ha.. Sangat mata duitan. Ekekekeke.. Taklah!!

Lepas itu ramai yang 'gugel' ayat 'kenapa pendapatan tidak bertambah', 'kenapa tidak kemaskini pendapatan'. 'milkadeal itu apa.' Alamak! Aku pun tidak tahulah! Lama tidak baca perkembangan terkini di laman Nuffnang.

Siapa boleh tolong jawabkan?

Yang aku tahu, aku mahu 'cashout' pendapatan sajalah memandang sudah hampir satu bulan dia tidak bergerak lagi. =))

Photobucket

Boleh juga buat tambah-tambah beli ikan rebus Pakcik Oghen. =))

Nota kakitanganku : Ramai yang jemput suruh turut serta macam-macam jenis pengiklanan tapi hati belum terbuka atau kata lain 'MALAS.'





13 kUs-kUs:

nisyA on February 21, 2011 at 3:12 PM said...

tak penah join mane2 iklan pun :)

POSH76 on February 21, 2011 at 3:14 PM said...

terasa gak laaaa semenjak dua menjak nak dapat BE pun payah huhu

deatH_luVer on February 21, 2011 at 3:24 PM said...

dah ramai sangat dah daftar nuffnang..
tuu yang kekut kot nuffnang nak bagi duit..
hahahh

deena awanis on February 21, 2011 at 3:33 PM said...

belum ada BE sejak masuk 2011..hari tu punyer cashout pun belum dapat..huhu..kalau dapat duit cashout, sure i kasik cikgu tedi sikit souvenir..i janji..

sI tEDI on February 21, 2011 at 3:50 PM said...

alahhh mummy deena ni.. sajek nak buat i nanges tau!

Ieda Al-Habsyi on February 21, 2011 at 4:42 PM said...

aku pon rasa nak cashout sejak BE takdo, tapi bergerak jugak minggu2...1 sen lah hahahahah! :)
PING ENTRI DI FACEBOOK - SENARAI PAGE DAN GROUP

Dee on February 21, 2011 at 4:42 PM said...

dee xde BE langsung..nak cash out pun hya RM30 lebih je..mana leh cash out..huhuhu..sedih..

sI tEDI on February 21, 2011 at 4:45 PM said...

x tau lah kenapa ek? tak paham bebenor dgn Milkadeal ni... ekekekekkeke...

relevan on February 21, 2011 at 4:50 PM said...

Kome tak bleh nak cash out dah..baru ada 3.16sen..hehe!

starzieti on February 21, 2011 at 5:49 PM said...

banyaknye duit. da boleh cash out tuh. hehe

Cik Yana on February 21, 2011 at 6:05 PM said...

Pehh~ banyak duit. Cik Yana tak pernah langsung merasa BE. Tunggu cukup rm50 nanti nak cashout pastu nak buang Nuffnang. Hahaha~

Uchi kay-f @hmad on February 21, 2011 at 7:54 PM said...

tunggu masa jak nak hide out from iklan2 ni...kite mcm pomot free je brand diorg ni..huh..menyampah ai! ngehx3..

~AmyLiana8886~ on February 21, 2011 at 8:12 PM said...

naik jugak akhir2 ni tp 50 sen je seminggu..2011 ni baru dpt 1 be..celcom nie..syukur la dr xdpat langsung..baru je g clear cek baru nie..hehe..

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting