Tuesday, February 09, 2010

aNaL|T|k NuFFnanG : JuMLah PenGunJunG TerJunaM.

cOrat cOret Oleh : myQza pada 6:30 PM
Photobucket

Minggu lepas dalam kesedihan. Jumlah 'entry' sehari yang di papar berkurangan. Automatiknya jumlah pengunjung perunik juga adalah kurang. Ini adalah salah satu contoh, jika kita kurang kemaskini blog dengan paparan terbaru, jumlah pelawat atau trafik ke blog juga akan berkurangan.

Bila jumlah trafik berkurangan pendapatan juga berkurangan. Ekekekekeke.. Minggu ini apabila genap 7 hari pendapatan hanya bertambah sebanyak RM 5.00 ++ sahaja. Alhamdulillah. Ada juga bergerak dari tiada langsung.

'Buffered earnings' amat berkembang maju terutamanya Celcom Broadband! Oh! Terima kasih untuk kamu yang klik-klik. Ianya semacam sumber inspirasi untuk aku terus memaparkan 'entry' yang boleh buat kamu senang untuk baca .

Untuk membuatkan trafik kamu tidak jatuh merundum macam aku, konsisten dalam memaparkan 'entry' baru adalah penting. Jika kamu rasakan dengan memaparkan 4 'entry' sehari buat trafik kamu nampak 'cantik' teruskan. Cuba dalam seminggu, InsyaAllah jumlah pendapatan kamu juga akan meningkat. Munstahil jika hanya naik 0.25sen seminggu.

Okey?

Rumusannya. Kemaskini blog selalu. Ha ha ha...

Nota kakitanganku : Rindu amaun minggu sebelum ini. :P





29 kUs-kUs:

Adya A. on February 9, 2010 at 2:15 PM said...

saye tolong upkan traffic ye...

zella on February 9, 2010 at 2:16 PM said...

kdg2 xde ms nk update hr2 heheh

fikaryna on February 9, 2010 at 2:16 PM said...

aku yg buta nuffnang..tolong kamu okeh..huhu..

mamai on February 9, 2010 at 2:19 PM said...

blog gua sentiasa menjunam hehehehehhe

Kancilbiru on February 9, 2010 at 2:24 PM said...

owh oklah tu daripada tak dak langsung...heheeheh

Tinie a.k.a Ibu Fatin on February 9, 2010 at 2:36 PM said...

naik RM 2 seminggu ok tak???
hahahaha
lebih baik ada drpda xder
yer tak?

si hitam maness on February 9, 2010 at 2:36 PM said...

nk jgk mende alah buffered tuh...=(

relevan on February 9, 2010 at 2:38 PM said...

Aku juga selalu mengemaskini blog aku..sekarang boleh tahan dah kemasukan pengunjung2..pengujung dari Vietnam pun ada..sesat agaknye..

TiTin on February 9, 2010 at 2:40 PM said...

hehe..i kdg2 je update blog nii...
cam takde masa sgt..
so, my nuffnang pun sket laa...:(

takpe2, mari kite berusaha lg...cayok2..

blueCITY® on February 9, 2010 at 2:46 PM said...

dak tedi

i lum pernah g dapat buffer tu weh
bila la nak dapat
dah sebulan belajar nuffnag nih
heeeeeeeeee

terer la ko nih
grrrrrrr

ezzati on February 9, 2010 at 2:48 PM said...

samalaa aku last wk 1 n3 je seari..jatuh truk gila..huhu

JMR on February 9, 2010 at 2:54 PM said...

tolong update blog sy gk leh x sis?:-p

Hazzy Ishak on February 9, 2010 at 3:16 PM said...

update cmne pun...traffic tak nek gak...huhu

~0~ on February 9, 2010 at 3:22 PM said...

thanks kak...

atreyu strange on February 9, 2010 at 3:25 PM said...

Entri yg x menarik pun xdpt tarik visitors. =.=

sahromnasrudin on February 9, 2010 at 3:33 PM said...

yuppp..hapdet blog akkan mennambahkan trafic..betul tue...trime kasih atas nasihat diberi

GhOsToNe on February 9, 2010 at 3:45 PM said...

setuju!!!

kak anie on February 9, 2010 at 3:47 PM said...

tEDl...yang akak heran tu...tgk analytics akak naik melambung...tapi pendapatan menjunam...heran bin ajaib...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr on February 9, 2010 at 3:49 PM said...

=)

maiyah on February 9, 2010 at 4:04 PM said...

makasih pd yg klik nuff sy, nnti klik lg le ngeeee promosi nih

zns on February 9, 2010 at 4:05 PM said...

zns mmg tak tahu papa..

deena awanis on February 9, 2010 at 4:53 PM said...

eley..traffic sket punyer laju pun x syukur lg ke cik tedi oi..
sila bersyukur skang!!=P

Qisha on February 9, 2010 at 6:24 PM said...

tak pandai lagi main benda ni..

Mario on February 9, 2010 at 7:15 PM said...

tedi
kalu update tapi tk blogwalk pun susah gak... dua-dua kene selari... yela...takan org je nk klik kita kan... huhu...
aku rasa arrr... aku pun tak tau jgk...hehe

zaradgreat on February 9, 2010 at 7:54 PM said...

suruh dak itam, dak utih dan geng2 nya kemas kan tedi
heheheh

Faarihin on February 9, 2010 at 8:34 PM said...

waduh.. nanti saya dah tak update... tak ada siapalah nak jenguk blog saya lagi.. wa.. sedihnya.. (TT__TT)

ruru on February 25, 2010 at 4:49 PM said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛

日月神教-任我行 on April 8, 2010 at 5:15 PM said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

日月神教-任我行 on May 12, 2010 at 7:27 PM said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting