Friday, February 12, 2010

NuFFnanG : 'CasH OuT'!! JuMLahnya IaLah...

cOrat cOret Oleh : myQza pada 6:10 PM

Photobucket

Sempena dengan hari Jumaat yang mulia ini, aku telah meng'cash out'kan pendapatan aku. Jika sebelum ini aku berasa berat hati untuk mengeluarkan pendapatan aku yang tidak seberapa ini, tapi aku mula berubah fikiran. Siapa yang hasut aku sila angkat tangan. Ha ha ha ha...

Oleh kerana 3 'buffered earning' telah ke meter dengan jumlah yang memuaskan aku mengklik butang Tebus dengan senang hati. Alhamdulillah....

Amaun itu sebagai sumber inspirasi untuk kita berusaha lebih lagi untuk mendapat pendapatan yang kita idamkan. Macam kita bekerja, bila tiba hujung tahun kita mesti mahu markah prestasi yang kita dapat berbaloi dengan kualiti kerja kita.

Photobucket

En. Nuffnang,
Sila hantar cek sebelum hari lahir saya ya? Saya mahu beli kek!! He he he..

erhMmm.. Amaun?
Alhamdulillah. Terasa mahu beli kamera di gital cap ayam satu! Ha ha ha ha...

Buat yang pernah 'cash out' buat pertama kali berapa lama di ambil untuk kita dapat cek? Boleh kongsi? Terima kasih!! :)

Nota kakitanganku : Sengeh sampai cek Nuffnang sampai! Ekekekeke...





42 kUs-kUs:

zns on February 12, 2010 at 2:11 PM said...

cik tedi...bila nak blanja aku nih...
besday ko biler weh?

myQza on February 12, 2010 at 2:16 PM said...

zns : 244 :)
kau lah belanja aku!

wanita mutalib on February 12, 2010 at 2:28 PM said...

ted|..
te tak tau la..tapi duit te tak naik pun?
te dah ikut dah tips2 ted|..
tapi ta berhasil huhu.. :P

yeay ted| belanja..
weekend ni nak singgah melaka!!!

yeay!!!!
:p

zool on February 12, 2010 at 2:29 PM said...

Tahniah.. semoga bertambah lagi lepas ni

nazihahisa on February 12, 2010 at 2:33 PM said...

blanja saya chocotop mcd satu! hehehe tahniah

DramaQueen on February 12, 2010 at 2:46 PM said...

taniah ye dak utih..sebab hasil nuffnang ko dapat belikan bos ko satu kamere (ehchewah..sila baca ayat demikian dengan tatacara kononnya dak utih adalah pemilik blog ini..ekekekekekeke)

ted.. aku malas hapdet..sbb tu nuff nuff aku siket! T_T

MyaFiza on February 12, 2010 at 2:52 PM said...

tahniah2....
silalah belanja kami...

♪ cik katak ♪ on February 12, 2010 at 3:01 PM said...

whoooaaaa...
ada org dah cash out earning yg berkoyan-koyan 2 lah... :P

sharamli on February 12, 2010 at 3:06 PM said...

eleh..sengeh sakan dy erk

Pojiepooh Abdullah on February 12, 2010 at 3:07 PM said...

Tedi, share la dpt berapa..
Bila nk belanja POjie nih..
Heheh!

Liliyuli on February 12, 2010 at 3:13 PM said...

wahh! best nyer dapat duit dari nuffnang..aku tak reti nak letak iklan..tolong weh..
huhuhu

Nor Hayati B. on February 12, 2010 at 3:15 PM said...

wahhh..
besnyer dia da dpt duit dr en.nuff..hahaha..
belanja wehh..wakakaka..

Elin on February 12, 2010 at 3:28 PM said...

cmane ko leh dapat buffered earning ye? nak jugak..huhu..

ps: aku dah letak la gambar elin pakai baju tu, siap pakai slideshow lagi..huhu

syaf on February 12, 2010 at 3:31 PM said...

best r kaw...nufnang aku rm1.50 sajor

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ on February 12, 2010 at 3:34 PM said...

2 bulan :)

aNIe on February 12, 2010 at 3:36 PM said...

tEDl...akak masih menanti cek pertama...dah cash out last month...this month lom tengok lagik amount ari ni...

Meh akak balik Melaka...belanja!! Hehehe

mamai on February 12, 2010 at 3:37 PM said...

kena usaha lagi tu

@reLong on February 12, 2010 at 3:57 PM said...

Wah..bestY..msti ribu riban ni..okla tu..rezki :)

bleh la bnje kt makan..hihi

KittyWorld on February 12, 2010 at 4:05 PM said...

waa..beshnyee..leh blanje ni.dekat je kan..hee:)

Relevan on February 12, 2010 at 4:17 PM said...

Tengah menunggu cek juga ni...ada yang kata pergi saja ke pejabat Operasi nuffnang minta cash saja..hehe!

Admin on February 12, 2010 at 4:21 PM said...

masyuk!!!!!..

share sikit sini erk..:-p

Qisha on February 12, 2010 at 4:26 PM said...

wow..shopping raya cina la yer..tulun belaja saya..

Unknown on February 12, 2010 at 4:36 PM said...

xpernah cash out lg

ciK LyndaWawa on February 12, 2010 at 4:41 PM said...

camne nak dapat duit dari nuff nang erk?

al-lavendari on February 12, 2010 at 4:46 PM said...

saya selalu cari kamera digital cap ayam, yang orang selalu cakap .. tapi sampai sekarang tak jumpa2 !

ISZA on February 12, 2010 at 5:03 PM said...

duit belum sampai tahap yang boleh di cash.. uwaaaaa.. nak ckit =P

bylindakitchen on February 12, 2010 at 5:19 PM said...

wahh..bestnya dapat duitt..
nak jugak..hhehhehe

d0tbl0gsp0td0tk0m on February 12, 2010 at 6:00 PM said...

huhuhu boleh le belanja pakcik....

MiYOKO SuKi on February 12, 2010 at 6:01 PM said...

bestnye...bolela belnja ai mkn.. :)

Mak Su on February 12, 2010 at 6:23 PM said...

insyallh dalam lebihkurang 60 hari gaks ler...

sonata anak kancil on February 12, 2010 at 7:08 PM said...

tatau la berapa ade...jarang cek...sekali 2 aje....

lupie on February 12, 2010 at 7:30 PM said...

Hehehhe ... berapa kilo ikan kembung for your "Daks"?

Unknown on February 12, 2010 at 7:46 PM said...

Touya cash out 21 disember , semalam baru sampai

eeeda on February 12, 2010 at 8:28 PM said...

Aku baru dok ada RM2.50 he he tak tahu zaman bila boleh cash,,,,

Amieynna Amin on February 12, 2010 at 8:46 PM said...

wah2.
mesti banyak ni..sampai leh beli kamera..
nak sikit..
hehe..
saya nye tahun depan pon xtaw la bleh cash out ke x lagi..

Abegemok on February 12, 2010 at 9:03 PM said...

wah... bsagus la korang dah merasa cek nuff... aku tak pnh lg merasa... huhuhu

hisham on February 12, 2010 at 10:37 PM said...

byk x dpt???...jeles r...

Faarihin on February 13, 2010 at 12:50 AM said...

wah.. boleh minta belanja ni.. hehehe.. (^__^)

Dak Wan® on February 13, 2010 at 1:33 AM said...

Wah! Congrats! Ermmm.... baper amount erk?

Si budak Aboi on February 13, 2010 at 12:38 PM said...

30 hari lah !

Cikgu Dahlia on February 16, 2010 at 3:00 AM said...

wahhh banyak tuuuu...kan??

len kali, cashout di hujung bulan sbb dia akan proses hujung bulan...then tunggu 30 hari seterusnya utk cek itu sampai... :)

+proton

azianierdawati on February 19, 2010 at 10:23 AM said...

tahniahhh....

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting