Wednesday, February 10, 2010

BuLan ayaM, ku|z sPonTan DaN PeMenanG 040040

cOrat cOret Oleh : myQza pada 3:00 AM
Photobucket

Kemaskini : Kuiz tutup pada pukul 12.00 tengah malam ini.

Pernah dengan Bulan Ayam? Ha ha ha ha.. Pandai sahaja aku bagi nama bulan. Tapi serius. Februari Bulan Ayam bagi aku. Tengok! Baucer hadiah kemenangan gambar Dak Utih sudah sampai. Alhamdulillah.. Terima kasih empatapril.com

Oleh kerana baucer yang aku terima agak banyak aku ingin cari seseorang untuk aku agihkan beberapa keping baucer. Tapi ada syaratnya. Ini macam kuiz spontanlah. Hadiah pun tidak seberapa tapi aku harap ada yang sudi meneka.

Soalan aku ialah :

Berapakah usia Dak Utih? Contoh jawapan seperti ini : 1 tahun 1 bulan. Kamu boleh tinggalkan di ruangan komen. Pemenang berdasarkan peneka paling tepat atau hampir tepat yang terpantas. Selamat meneka.


Pemenang bagi salin nombor 040040 ialah En. PenyuBiru. Tepuk tangan! Terharu En. Penyu sudi masuk sini dan turut serta mencuba. Terima kasih. En. Penyu, sila tinggalkan nama dan alamat dalam emel yang sama okey?

Jangan lupa jawab soalan kuiz 'malam' aku ini. He he he

Nota kakitanganku : Februari Bulan Gemuk! Aduhaiiii!!





32 kUs-kUs:

aNiSa hANg tUaH on February 9, 2010 at 8:15 PM said...

hee.
februari bulan gemok?

:(

Faarihin on February 9, 2010 at 8:32 PM said...

wah.. cik tedi buat contest yer..

meh saya teka.. mengikut jangkaan saya, dak utih berumur dalam 3 tahun 2 bulan.. hahaha.. suka2 aje main teka2..

nareiQa on February 9, 2010 at 8:36 PM said...

dak utih berumor :

--> 4 tahun 10 bulan

sebab burfday saya 4/10 haha :D

..::..ein..::.. on February 9, 2010 at 8:44 PM said...

meh ein teka....

2 tahun 5 bulan

~ نورحياتي ~ on February 9, 2010 at 8:45 PM said...

nak join contest juga la

dak utih tu berumur:
2 tahun 2 bulan

Solehah on February 9, 2010 at 8:53 PM said...

3 thn 7 bln

♥♥♥ tEroMpaH_ mAwArrKu♥♥♥ on February 9, 2010 at 8:57 PM said...

nak teke gak la..

3 tahun 9 bulan

Mr PenyuBiru on February 9, 2010 at 9:02 PM said...

nama aku ke tu? (sambil gosok² mata tak caye) hehe...

tak sangka just try jer bleh menang plak.rezeki anak² hehehe.. pepehal timer kasih pada tuan blog, si tedi kerana memilih saya sebagai pemenang.thanks yer.

hmm..saje nak try lagik. umur dak utih tu 1 tahun 1 bulan (hehe..ambik jwp contoh)
tapi yg aku tahu dak utih lagi muda dari dak itam tapi lagi tua dari dak oyen.

hehe..saje try.

kak anie on February 9, 2010 at 9:12 PM said...

Tahniah to penyubiru...akak masuk masa tu dah 400059 dah...ehehe...terlepas...

Hello Kitty on February 9, 2010 at 9:29 PM said...

sha teka 1 tahun 5 bulan..=)

GhOsToNe on February 9, 2010 at 9:33 PM said...

besh2!

Wanita Itu on February 9, 2010 at 9:33 PM said...

2 tahun 2 bulan lalalalala :p

::mish-eena:: on February 9, 2010 at 9:35 PM said...

ena nak teka jugak..

mmm..setahun 7 bulan..:)

[asam]pedas on February 9, 2010 at 9:42 PM said...

huish! teka umur kucing yang aku heran nih!
tapi aku nak try...

1 tahun 11 bulan?
erk...

umi_e on February 9, 2010 at 9:54 PM said...

umur dak utih dua tahun 5 bulan sebab bulan september 2009 (masa raya lepas) dak utih umur dua tahun :P

sharamli on February 9, 2010 at 10:05 PM said...

3 tahun 4 bulan..hu3

cahayachenta on February 9, 2010 at 10:09 PM said...

ala dak utih... sms la aku bape umur ko!!!


terliur aku tgk baucer tu...

teka je la..

2 tahun 5 bulan...

oranglidi on February 9, 2010 at 10:19 PM said...

ish3! banyak nya bowcerr!!

arryani on February 9, 2010 at 10:22 PM said...

tak leh bg sesaje jek ke baucer tu...hehehe

tertelan air liur nih..

mamai on February 9, 2010 at 10:56 PM said...

ngah frust nie anak-anak mama ilang entah kemana

~LP Lum~ on February 9, 2010 at 11:06 PM said...

salam tedi~

wah2 wat kuiz lak eik... :)

aku pun nak teka gak ar...
aku teka 2 taun 2 bulan... :)
(sempena blan febuary) ;p

zino on February 10, 2010 at 12:26 AM said...

apasal kat mana mana asyik penyu je menang hehe

HonEyBuNNy on February 10, 2010 at 1:18 AM said...

da tutup eh tarikh neh...hiihi...2 tahun 4 bulan...ngeh3

hans on February 10, 2010 at 1:48 AM said...

2 tahun 7 bulan

touyakaruma on February 10, 2010 at 2:19 AM said...

Laaa penyertaan dah tutup ?

maiyah on February 10, 2010 at 3:34 AM said...

erk bape yek:$

relevan on February 10, 2010 at 7:42 AM said...

Bulan Febuari bulan makan ayam..

fikaryna on February 10, 2010 at 7:59 AM said...

aku nak stop jap makan ayam..februari bulan tambah berat badan..huhu..

Tinie a.k.a Ibu Fatin on February 10, 2010 at 9:49 AM said...

nak teka gak la
2tahun 3 bulan

asilahmuhajer on February 10, 2010 at 12:00 PM said...

kepada yang menang, boleh share tak?? kita kan kawan baik..

ruru on February 25, 2010 at 4:49 PM said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優

日月神教-任我行 on April 8, 2010 at 5:16 PM said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,情色論壇

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting