Friday, February 05, 2010

Oh! Dak UT|h!! TOLonG JanGan JaD| MacaM OScAR!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 1:25 PM
Photobucket

Ini Oscar! Seekor kucing gemuk yang boleh tahu tentang ajal manusia. Beliau tinggal di hospital. Merayau-rayau dari satu wad ke wad yang lain untuk memberitahu ajal siapa yang akan tiba seterusnya.

Huh! Menggerunkan Si Oskar ini. Berita lanjut kamu boleh baca di sini.

Photobucket

Ini Dak Utih. Dak Utih, tolong jangan jadi macam Oscar. Jika tidak aku lesing kau jauh-jauh! Ha ha ha!!

Sudah hari Jumaat. Sabtu dan Ahad datang untuk merehatkan hati dan fikiran.

Nota kakitanganku : Rehat secukupnya!





34 kUs-kUs:

zella on February 5, 2010 at 8:14 AM said...

uish...seram plak tgk kucing yg misteri mcm tu....

Faarihin on February 5, 2010 at 8:21 AM said...

pergh.. ada juga kucing cam tu eh.. dasyat tu.. (^__^)

she_mah on February 5, 2010 at 8:44 AM said...

comelnya oscar.tp kalau ada kcg camtu sy pun takot..

blueCITY on February 5, 2010 at 8:46 AM said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhh

kelebihan tu bagi oscar,
ajaib2...

dak utih hanya leh hidu dak tedi kalao makan je ya,
ekkeekkek..

selamat berehat2 ya dak tedi

~0~ on February 5, 2010 at 8:51 AM said...

awat sexy sgt dak utih....

Watierman, rmanbkr on February 5, 2010 at 9:00 AM said...

Salam Tedi...Dak Utih memang tahu...just that Dik Tedi jer tak faham bahasa dia!!hehehehe!

Mamai on February 5, 2010 at 9:01 AM said...

nak jumpa oscar la nak tilik nasib hahahaha

ONE ZABA on February 5, 2010 at 9:02 AM said...

esok sekolah bukak jugak la....

fiD on February 5, 2010 at 9:03 AM said...

kucen tu makan darah ea??? heee

mmm,aku rase kucen dctr tu tedi, heeee...

kucen ko xbersosial ,haha.. tu yg xlepak hospital, he

magsob on February 5, 2010 at 9:27 AM said...

kucing tuh makan ape???makan twities ker??

Tinie a.k.a Ibu Fatin on February 5, 2010 at 9:41 AM said...

jumaat besok sabtu
keja :(

Cik Cookie on February 5, 2010 at 9:47 AM said...

yeahhhh
today friday

lupie on February 5, 2010 at 9:54 AM said...

Seram ....

But menurut Dr. House - kucing tu sebenarnya will sleep beside a patient that's warm, in another word - tengah "high fever" ...

Hehehee... tapi u tau la ... Si Dr. House tu

[s][u][e][h][a][n][n] on February 5, 2010 at 10:02 AM said...

oscar pi main jauh....tetiba takut lak huhuhuhuu

Solehah on February 5, 2010 at 10:11 AM said...

takut pulak tgk..

Jijahh @ f.k on February 5, 2010 at 10:26 AM said...

kucing boleh tahu bila ajalnya akan tiba ...

Alimaz-Kembara Terasing on February 5, 2010 at 10:38 AM said...

kalau kucing tu mai takut tak...heheheheheh

Alimaz-Kembara Terasing on February 5, 2010 at 10:39 AM said...

kalau kucing tu mai takut tak...heheheheheh

fikaryna on February 5, 2010 at 10:42 AM said...

aku da la takut kucing..uuu..seramnyer..

zns on February 5, 2010 at 10:44 AM said...

erm...seram jugak kan? takut tak boleh terima hakikat bila oscar datang kat bilik aku nanti..:(

GiGGLe GaL on February 5, 2010 at 11:26 AM said...

ted,
bila last dak utih ni mandi? hishh.. geram aku larrr... grrr...grrr

zue on February 5, 2010 at 11:36 AM said...

klu mati hari jumaat fadhilatnya besar.

Softtouch [Hanim] on February 5, 2010 at 11:39 AM said...

pernah dgr cite pasal kucing nie...takut jgk kan kalu betul dak utih mcm tu..

Liliyuli on February 5, 2010 at 11:49 AM said...

dalam tak sedar kita..sebenarnya kucing byk kelebihan..

Qisha on February 5, 2010 at 12:13 PM said...

gemuk tul oscar..dak utih ada mirip la;)

~LP Lum~ on February 5, 2010 at 12:34 PM said...

salam tedi~

hehehehe... ok + gerun ar kalo ascar nie mai...
ok sbbnya kita tau bila ajal kita n gerun lak sbbnya takut xsempat nak taubat....:)

sI tEDI on February 5, 2010 at 1:12 PM said...
This comment has been removed by the author.
ashie023 on February 5, 2010 at 1:51 PM said...

WAHHHH!!!OSCAR CUTE DAN ENSEM..
.dak utih cute jugak..jangan merajuk dak utih aku cakap oscar cute dan ensem...hehhe

.millalara. on February 5, 2010 at 2:16 PM said...

haiyok2.. seriau!

Ms.Independant on February 5, 2010 at 2:28 PM said...

misteri betol kucem ni...
tapi binatang memang bole tahu ble ajal org tu nak smpi kan?

Dee on February 5, 2010 at 2:48 PM said...

ngeri tu..tp kucing tu comel..

siti murni ishak on February 5, 2010 at 3:35 PM said...

sudah lama tak dengar perkataan 'lesing'...:-)

Aini on February 5, 2010 at 5:46 PM said...

sakan dia berposing =)

Dak Wan® on February 5, 2010 at 9:24 PM said...

Benda dari alam ghaib boleh menyerupai apa saja kan?

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting