Tuesday, February 09, 2010

NaMa saYa Dak |Tam...

cOrat cOret Oleh : myQza pada 11:00 AM
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Aku bertugas hari ini.

Kamu tengoklah muka aku sampai muntah sebab Bos suruh aku kemaskini blog! Dak Utih masih tidur. Aku pun kemaskini sambil tidur! Bos aku Cuti Sakit hari ini.

Oleh sebab warna aku hitam, aku sudah lama tidak mandi. Itulah kelebihan warna hitam dengan warna putih. Yang hitam kalau tidak mandi tidak nampak kotor. Nampak semulajadi. Yang putih kalau tidak mandi nampak kuning! Ha ha ha ha..

'Sabau' Dak Utih. 'Sabau!!' Aku gurau sahaja.

Bos cakap aku sudah kurus sedikit. Dak Utih asyik buli aku sahaja. Minta tolong ya kamu semua. Nasihatkan Dak Utih jangan asyik mahu buli aku sahaja. Sudah lama aku tidak tidur di rumah. Dalam bilik apatah lagi. Semua Dak Utih mahu kuasai. Eeeeee!! Geram! Sebab itu asyik gaduh sahaja.

Okeylah!

Kamu tunggulah Bos aku kemaskini ya? Aku tidak pandai menaip macam Dak Utih. Ekekekeke..

Nota kakitangan Dak Itam : Hitam itu menawan. Teka! Iklan apa?






23 kUs-kUs:

ber_uwang on February 9, 2010 at 11:06 AM said...

amboi siap golej golek erk

Along25 on February 9, 2010 at 11:20 AM said...

amboi... bahagia dak itam ae :)

[s][u][e][h][a][n][n] on February 9, 2010 at 11:39 AM said...

aku suka hitam n putih...

sharamli on February 9, 2010 at 11:40 AM said...

dak utih..meh sini nak tibai..buli je tau erk..

Ms.Independant on February 9, 2010 at 11:43 AM said...

pandinye dak itam update blog!
comel je.
heeee

:P

fikaryna on February 9, 2010 at 11:44 AM said...

kalau x buli x best ar!..hik2..

itafukada on February 9, 2010 at 11:45 AM said...

hehe..dak itam ke dak utih ke..dua2 i like.hehe..

iklan perillys..(erkk betul ke aku eja? belasah.haha..)

nareiQa on February 9, 2010 at 11:48 AM said...

x sangka dak utih yg tomei tu pembuli dak itam :D
ahaks!

Alimaz-Kembara Terasing on February 9, 2010 at 11:57 AM said...

sabaq ja la dak itam oi....tak pa nanti buli dak utih balik...hehehehe

Watierman, rmanbkr on February 9, 2010 at 12:04 PM said...

Salam Dik Bos...Dak Itam....dapat hadiah tak..untuk soklan...hitam itu menawan....tu iklan jam CITIZEN....Betoi tak BOS!..Eh Bos dah makan ubat ke belum? Dak Itam ni ko golek2 sini...bukannya nak jaga jadual makan ubat Bos ko ya!

Qisha on February 9, 2010 at 12:09 PM said...

semoga bos kamu cepat sihat supaya dia tak mendera kamu untuk update blog..

Cik Cookie on February 9, 2010 at 12:09 PM said...

tiba feeling ngantuk

Tinie a.k.a Ibu Fatin on February 9, 2010 at 12:17 PM said...

aku suka hitam dan putih juga :)

zella on February 9, 2010 at 12:50 PM said...

jarang2 plak tgk muka dak itam ni heheh

F U N F A B U L O S I T Y on February 9, 2010 at 12:50 PM said...

dak itam chumel gak eaaa-tapi utih lagi chumel kot-da berani posing cam lady gaga dah eaaa- ;D

~LP Lum~ on February 9, 2010 at 12:57 PM said...

salam tedi~

wah...baru aku nmpak kaler len selain dak utih... ;p

told la hejauw on February 9, 2010 at 12:58 PM said...

teka dpt adiah x??

Cik Biol on February 9, 2010 at 1:02 PM said...

haha dak itam kalo dak utih buli ko buli la balik ekeke

umi_e on February 9, 2010 at 1:56 PM said...

hitam itu menawan... iklan rokok eekkk???

* kesiannya dah itam... dak utih jgn buli dak itam lagi tau!

Dee on February 9, 2010 at 2:52 PM said...

eh..dak itam ni x brp itam..ni dak kelabu ni..hehehe..

Misz Pinkie Winkie on February 9, 2010 at 5:30 PM said...

comelnya aksi dia.
hehhhe

ciK LyndaWawa igUana on February 9, 2010 at 5:51 PM said...

dak pelangi ade tak?nge..ngee.ngee

Faarihin on February 9, 2010 at 8:36 PM said...

iklan keta kot.. hahaha.. cian dak itam.. buli la balik dak utih tu.. huhuhu..

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting