Wednesday, September 22, 2010

AC MizaL DaPat GeLaraN DaTuk Dari SuLTan PaHanG : TahNiaHLah DaTuK AC. JanGan asyiK TuRuN NaiK MaHKaMaH saJa PasaL NaFkaH anaK!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 12:15 PM
Photobucket

Aku pun tidak tahu tajuk ada kena mengena tidak dengan dapat gelaran Datuk. He he he he he!!

Tahniahlah Datuk AC. Tidak tahulah macam mana kau boleh dapat pangkat Datuk walaupun kau sendiri mengaku belum setahun berniaga. Sumbangan seni macam tidak nampak saja melainkan kontroversi kau dengan bekas isteri yang tidak habis-habis pasal nafkah anak.

Sumber gambar dan berita di sini.

Nota kakitanganku : Tunggu juga Pengasas Produk Al-Jabbar dapat gelaran Datuk. Perniagaan lagi berjaya. Bekas pelakon juga rasanya. =))





19 kUs-kUs:

.::WaNiE::. on September 22, 2010 at 9:09 AM said...

huhu dengar pagi tadi pun terus gelak

ac mizal?

datuk??

ok sultan pahang

gelak gelak gelak :p

Miss Izah Mohamed on September 22, 2010 at 9:11 AM said...

erk... janggalnye nak pggil datuk AC.. ahha cam xseswai :P

Tuah said...

datuk??? ermmm... agak2nya kalau dgn Sultan Johor senang nak dpt x gelaran tu??? bwk $1 juta pun akhirnya kena tangkap jugak...

Softtouch [Hanim] on September 22, 2010 at 9:18 AM said...

org kata datuk beli..xtaulah sy yer..mcm xkene je dpt datuk..org kata dia dah jutawan..entah!

Lelaki Ini on September 22, 2010 at 9:19 AM said...

tue lew..
xpaham nape diew dapat datu!!!
pak nil bile lg???

NURULekmiRabat on September 22, 2010 at 9:22 AM said...

rasanya lagi ramai kot yg layak dapat penghargaan camtu..tp sultan dah kasik..amik je la

redNing on September 22, 2010 at 9:23 AM said...

HUAHAHAHAHAAH KAHKAHKAH

Azura Ani Salaim on September 22, 2010 at 9:52 AM said...

huhhhh??? layak ke? ish ish ish....

ejaMaria on September 22, 2010 at 10:26 AM said...

datuk?... hahahaha...

Queen on September 22, 2010 at 10:35 AM said...

xlayak kooottttt.........haih...
skang gelaran datuk tu simply je bagi kat sesapa...

contohnya dtuk peguam tuela kan..

Chika on September 22, 2010 at 11:03 AM said...

Kalau dah kaya tu bagus la. Dapat datuk, Alhamdulillah. Dah senang jangan lupa kongsi dengan anak2 yang dgn bekas isteri. Kalau bagi lebih pun apa salahnya. Bekas bini ko senang, anak2 ko pun senang.

kella on September 22, 2010 at 11:08 AM said...

hai tedi, lama tak datang sini.. maaf.. baru berkesempatan..

errr.. berita terkini ni? ac dpt datuk lak? huhuhu..

salam aidilfitri.. :)

mEiZ SHA on September 22, 2010 at 11:40 AM said...

hahahha
kt tau raya time aritu,,

rasanyer mengarut je bg datuk kat dia nie..xde menyumbang pape selain gosip je lebeh ...:)

rezzeki dia kot..

~LP Lum~ on September 22, 2010 at 12:21 PM said...

salam tedi~

heheh tau xpe.. apakah sumbangan nya dlm industri seni?? :)

chentaMAYA on September 22, 2010 at 12:25 PM said...

haha.cam xcaye lak ac dapat datuk!

fikaryna on September 22, 2010 at 12:29 PM said...

pahang yang kasi? hmm..

ikan emas on September 22, 2010 at 1:10 PM said...

tetiba teringat dulu ada sorang artis veteran guna title datuk..konon dpt anugerah ..sampai terima surat 2-3 warning, sampai skrg ada yg igt dia dah datuk. ????


hehhe

p/s : laa ni IE tgh selidik satu nama yg katanya menyamar datuk !

makdara TERDIVA on September 22, 2010 at 1:49 PM said...

abah MDT pun dah lame dpt title "Datuk"..tak kecoh2 pun... :P

deena awanis on September 22, 2010 at 7:17 PM said...

wahhh..senang je ek dapat Datuk..Abah aku pun tengah tunggu masa nak dapat "datuk" gak tuh..hehehehe

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting