Thursday, September 23, 2010

'TeTaP sayanG PemBunuH anaK': IBu inI BuTa, TuLi aTau ToLoL? CinTa teLah MematikaN akaL waraS? Si banGsaT PemBunuH anaK MasiH Di SanJunG?

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:30 PM
Photobucket

Aku rasa Mohd Fazli Azri ini ada pakai ilmu pengasih. Dia sudah bunuh anak kau pun kau boleh cinta separuh mati lagi dengan dia. Malah ayat kau macam kau ini hilang akal. AKu geli betul mahu baca.

Ketika ditemui pemberita di luar mahkamah, Siti Nurhanim berkata, beliau tidak berpuas hati dengan keputusan mahkamah dan ketika ditanya sama ada beliau memaafkan tertuduh, Siti Nurhanim berkata:

"Sebenarnya saya tidak pernah marah tertuduh sebab dia tidak bersalah dan dia tidak ada niat untuk bunuh anak saya."

Ditanya sama ada beliau masih menyayangi Mohd Fazli Azri, Siti Nurhanim berkata: "Sebab dia (tertuduh) terlampau sayang anak sayalah (Syafiah Humaira) saya sayang dia. Tertuduh seorang yang penyayang."

Kepala 'hotak' kaulah!!! Jijiklah baca kenyataan kau ni. Sayang anak melampau sampai perlu pijak, pukul dan hantuk kepala sampai mati ke? Apalah bebal sangat emak dia ini. Sayang tidak bertempat. Anak kau dah mati kaku pun masih mahu mempertahankan lagi si bangsat ini.

Sepatutnya kau pun patut di hukum sama sebab cuai dan bersekedudukan dan tanpa segan silu walau masih memegang status isteri orang bercium-cium pipi pula di mahkamah.

Sumber berita di sini dan di sini.

Nota kakitanganku : Dunia sudah sampai ke penghujung!!!






27 kUs-kUs:

Shu Shinju on September 23, 2010 at 3:15 PM said...

betul la..saya baca paper pon saye angin baca kenyataan dia tu.. anak tu didera sampai mati pon still sayang lagi..pala hotak dia...

mmg patut dia pon dihukum sama... siap cium pipi lagi... bodoh punya pompuan...

Snowwhite Zone on September 23, 2010 at 3:18 PM said...

gile meroyannyer ppuan. xpun psiko. cinta dan syg kpd jantan ni lebh dr anak sendiri, darah daging sendiri.
bodohnyer ppuan.

Amieynna Amin on September 23, 2010 at 3:34 PM said...

sayang sampai pijak tendang sume ke?
aduiyai..
memang buta kot die ni..
xpun die mamang xde perasaan..

Softtouch [Hanim] on September 23, 2010 at 3:37 PM said...

org xde akal macm tulah berckp..gile ke apa dia..sibuk2 nk syg pembunuh tu buat apa..kalu sy tgk muka dia pun xingin dah..dahlah bf bknnyer suami dia..gile!

relevan on September 23, 2010 at 3:38 PM said...

Bila hati sudah sayang..apa apa saja boleh terjadi..

gadisBunga on September 23, 2010 at 3:40 PM said...

ternganga mulut kite baca. tak boleh tutup lagi sampai sekrg. gile!

fini mahadami on September 23, 2010 at 3:50 PM said...

saya tak baca habis pun artikel ni kat paper..tak tahan sakit hati.. Amik dadah, minum arak, sayang lagi?! Seriously?! Stupidity to the max!!

::aien:: on September 23, 2010 at 3:51 PM said...

bodoh gile punya mak.
hati, mata, semua dah buta gara2
cinta. cinta pembunuh. (geram ni)

h A n Y S on September 23, 2010 at 3:54 PM said...

buduh! dah terang2 saksi ramai tengok budak tu kena dera. lagi mau sayang2, pelok2 mamat gila tu.

Misz Pinkie Winkie on September 23, 2010 at 3:55 PM said...

susah kalo orang takde otak.
anak sendirie dibunuh pon masih boleh lagi disayang pembunuhnya.
huh!

cahayachenta on September 23, 2010 at 3:58 PM said...

sakit hati kan tedi.. aku pun geram giler bc kenyataan pmpuan tu... damn betul..

Lelaki Ini on September 23, 2010 at 4:08 PM said...

adeyh!!!
macam2!!!
mental betoi2!

puteri on September 23, 2010 at 4:12 PM said...

eiiiiiiiiiiii...geram2..cinta tue buta kan...hmm

Dee on September 23, 2010 at 4:14 PM said...

itulah..napa mahkamah syariah x dakwa dia ni ha..gantung je sekali ngan lelaki hampeh tu..baru ye cintan sgt kot..

aenareal on September 23, 2010 at 4:15 PM said...

lebih sygkn org yg bunuh ank sdri..dr ank sdri..ntah ape la yg die syok sgt tu..

deena awanis on September 23, 2010 at 4:29 PM said...

wehh..pompuan ni gila ke hape??aku rasa betullaa laki tu dah kasik dia minyak senyonyong..huhu

sarah shafie on September 23, 2010 at 4:35 PM said...

menyampah jgk bila bce..lg2 bab2 cium tu..tk betul kot pmpuan tu..

Liliyuli on September 23, 2010 at 4:43 PM said...

ish ish...teruk sgt lah..

saya_arief on September 23, 2010 at 5:13 PM said...

sah..telan pil kerbau..

PinQib on September 23, 2010 at 5:39 PM said...

tu la.. baca pun rasa geli jer ayat dia dalam paper. apa jenis mak lah ni


Jum Singgah yer
Latest entry di:

Lelaki kurang otak
Letter for adik part 2
Lelaki hensem dan Pompuan Gem--

NUNU EERA on September 23, 2010 at 5:39 PM said...

tolol.. geram gak msa bca psl ni tdi.. abes suratkabar renyek sbb geram..huh..!

Zuewairy on September 23, 2010 at 7:15 PM said...

ewwwwww!!!

pompuan ni gila agaknya..

terlepas panggilan hangit semalam dengarkn disini

Nurulbadiah Lai on September 23, 2010 at 7:15 PM said...

dia sgt bodoh
dia sgt bangang
jijik..
benci sgt dengan perempuan bodohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh seperti die

Chika on September 23, 2010 at 7:40 PM said...

Orang ini sangat bermasalah.

MOFASAD on September 23, 2010 at 8:59 PM said...

bodo punya perempuan


BLOG GUA : MOFASAD

Hashira Yusoff on September 23, 2010 at 11:54 PM said...

Stupid+idiot+bl0odyshit+*&!$%@5!!!

eh nape p0mpn ni? anak k0 la wei..9 buln ngandung. sakit nk branak k0 x rase??

m.q on September 24, 2010 at 4:29 PM said...

mental agaknya mak dia ni

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting