Sunday, September 12, 2010

BenarkaH SosiLawaTi LawiyA Dan 3 yanG LaiN Di BunuH KeJam?

cOrat cOret Oleh : myQza pada 12:06 PM
Align CenterPhotobucket

Ini muka depan akhbar Mingguan Malaysia hari ini. Agak terkejut dan beristigfar.

Di bunuh, di bakar dan abunya di buang ke laut? Benarkah? Manusiakah yang melakukan itu?

Andai laporan akhbar hari ini benar belaka, Al-Fatihah buat semua mangsa dan takziah buat ahli keluarga.

Nota kakitanganku : Manusia sudah semakin hilang pedoman.





11 kUs-kUs:

chentaMAYA on September 12, 2010 at 9:55 AM said...

al fatihah~ moga org yg wat 2 dihukum setimpal~

nuraarin-life on September 12, 2010 at 10:37 AM said...

sekiranya benar.. sungguh kejam manusia zaman sekatang ini..

nuraarin-life on September 12, 2010 at 10:38 AM said...

* sekarang

sonata anak kancil on September 12, 2010 at 12:15 PM said...

kejam sungguh mereka yang berbuat demikian...al-fatihah kepada mereka yang terkorban ini

Nurhayati on September 12, 2010 at 12:23 PM said...

takziah wat arwah sekeluarga.
awal pagi dah tau citer, lawyer tu my husband friend :(

NuR si CiKGu RiBeNa on September 12, 2010 at 3:11 PM said...

ciannye..
makin ramai anak yatim jadinya.
cian anak2 diaorg.
kenapa mereka ni pendek akal..??
buat mcm ni kat mangsa2 tu..
tak fikir ke nak mati sok.

takziah utk keluarga mangsa yg terlibat..

Kyuubi_85 on September 12, 2010 at 4:59 PM said...

rasanya betul kot. Manusia skrg dah bukan manusia llg. sgp membunuh demi kepentingan dan nk dpt duit je. mcm binatang buas

zino on September 12, 2010 at 8:12 PM said...

al fatihah..

cikgu isza on September 12, 2010 at 9:52 PM said...

manusia yang semakin kejam..

nyawa sudah tiada nilai..

Kak Anie on September 12, 2010 at 10:08 PM said...

tEDl...dgr berita tadi dah disahkan... kematian yang tiada pusara...kejam sungguh...memang patut mereka yang terlibat menerima hukuman yang setimpal

wanie m'nJ on September 15, 2010 at 7:56 PM said...

sbb bukan manusia la,dia buat benda ni..ya allah..duni..dunia..

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting