Monday, September 27, 2010

LeBai MaLanG yanG sukA anGkaT DirI seNDirI : aDaKaH oranG yanG Di MaksuDkaN iTu AC MizaL?

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:30 AM
Photobucket

Baca Metro Ahad tadi. Dalam ruangan CAK ada di tulis pasal seorang artis. Pautannya di sini.

Kandungan beritanya macam perli seseorang yang baru mendapat anugerah. Bila wartawan itu sebut anugerah dari Pahang, terus dalam kepala aku 'Eh! Dia perli AC Mizal ke?'

Adakah AC Mizal Lebai Malang yang di maksudkan? Adakah dia menipu dalam soal mendapat anugerah Datuk dari Sultan Pahang seperti yang di dakwa?

Wah! Aku 'pulekkk' sudah macam wartawan hiburan tidak bertauliah!

He he he he

Nota kakitanganku : Tipu ke beli ke anugerah tu, tidak ke mana pun! =))





17 kUs-kUs:

zeqzeq on September 26, 2010 at 8:17 PM said...

saman saman jika tak betul

sI tEDI on September 26, 2010 at 8:25 PM said...

ha ha ha ha..

ada tanda soal yuuu!!

nursarah on September 26, 2010 at 8:57 PM said...

lama dah tak baca paper, sekalipun yg online. hee

ashie023 on September 26, 2010 at 10:09 PM said...

oh dah baca dah pasal ni td....

adehhh skrg ni senang2 je dapat datuk ye....

LiNda on September 26, 2010 at 11:03 PM said...

Pembunuh kejam
di Banting
gelaran Datuk
Rupa2nya 'auta' keling .

anyss on September 27, 2010 at 1:17 AM said...

Salam,
Masa terbaca tentang anugerah tu...kepala tetiba je terfikir "layakkah dia?" Takkan sultan pahang minat dia kot hu hu hu

anyss on September 27, 2010 at 1:17 AM said...

Salam,
Masa terbaca tentang anugerah tu...kepala tetiba je terfikir "layakkah dia?" Takkan sultan pahang minat dia kot hu hu hu

azieazah on September 27, 2010 at 7:31 AM said...

Kesian. Anugerah tu membawa gelaran Dato' kah?

Hmmm besar pangkat tuh, kalu pi kaunter mana2, gerenti yg sambut tu bersuara lembut dan layan mcm menteri. Percayalah..!

.::WaNiE::. on September 27, 2010 at 8:25 AM said...

hahahaha

mmg tak percaya sangat pun

nak copy paste lah

benarkah dia menipu?? hahaha

gadisBunga on September 27, 2010 at 8:58 AM said...

ape2 pun, mmg tak sesuai langsung dia dpt pangkat datok (kalau dapat laaaa...)

Softtouch [Hanim] on September 27, 2010 at 9:42 AM said...

skrg ni dato' ship ni boleh beli jer tedi nak2 dr negeri itu..org xheran dah..

Liliyuli on September 27, 2010 at 12:26 PM said...

dunia..dunia..

~LP Lum~ on September 27, 2010 at 1:25 PM said...

salam ted~

hehehe... ada apa ngan pahkat itu??
sama aje merah darahnya.. kalo takat nak ckp nak di hormat org len, bg aku, andai kita hormat diri kita sndiri, org len pun akan hormat kita... :)

meera^da cute..*_* on September 27, 2010 at 3:18 PM said...

ada apa dengan datuk?? ari2 orang panggil datuk...lame2 memg macam atok2 sibongkok tiga..hehe

maisyara Pot! Pot! on September 27, 2010 at 3:54 PM said...

erk... hahaha. tak best ler gelaran datuk. tak terasa tua ke dgn panggilan tu? ngeee^^

eiffel on September 27, 2010 at 8:28 PM said...

gyahahhaa...potpot siot jerk...

owh yeker??aku da lama xbaca paper...sbb???smua tuh tipu!!!!!

Anonymous said...

datok datok ni nothing anymore.. btw suln phng beri ofisboy pejabat mas di london..datuk. satupejabat mas dapat datuk dari bos sampai opis boy. So what the heck..

ac ni patut "anu" gerah dato penyu.. bertelur bersepah.. -genia

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting