Wednesday, September 15, 2010

Cek SuDah SamPaI. TeriMa KasiH NuFFnanG. MarI kiTa BerJoLi sakaN!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:30 PM
Photobucket

Cek sudah sampai sebelum raya tapi baru perasan semalam ada terselit antara surat-surat yang lain.

Alhamdulillah. Rezeki Syawal.

Beli sangkar kucing 3 tingkat cukup 'kot' pakai duit ni? He he he he.....

Nota kakitanganku : =))





15 kUs-kUs:

chentaMAYA on September 15, 2010 at 3:03 PM said...

wow! gile ah! hee. weh! aq nak blajo care nak dpt wet nuff dr ko neh! hee~

twinkle twinkle on September 15, 2010 at 3:11 PM said...

wah kayooo,,bole belanja :D

Wawa~* on September 15, 2010 at 3:13 PM said...

wahhhhhhhhh seronok sungguh laaa sis dpt rezeki di bulan Syawal ni ^_^

syamimi on September 15, 2010 at 3:27 PM said...

duit raya....

Amieynna Amin on September 15, 2010 at 3:32 PM said...

best nye tedi..
wat la contest..

Amieynna Amin on September 15, 2010 at 3:32 PM said...

best nye tedi..
wat la contest..

gadisBunga on September 15, 2010 at 3:34 PM said...

kalau sedekah sikit tu mau bertambah2 lagi rezeki menggolek. ehem2. :D

ciK LyndaWawa igUana on September 15, 2010 at 3:37 PM said...

belanja!

Miss Izah Mohamed on September 15, 2010 at 4:49 PM said...

boleh la bg i duit raye.. hehee

slmt hari raya...

hans on September 15, 2010 at 5:00 PM said...

walaweh...duit nuff aku xpenah banyak macam tu
hohoho
apa lagi
bagi la aku duit raya RM5
hohohoh

P/S : Air Tajam Memang Sedap

Black_roses92 on September 15, 2010 at 5:01 PM said...

banyaknye duit dia!! nak2 gak.. hehe.. ;D
congret ye..

~** PROFFY **~ on September 15, 2010 at 5:34 PM said...

cheque aku baru sampai semalam... ;')
hehehe

tp tak sebanyak yg ko punye ni tediii ;))

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ on September 15, 2010 at 5:50 PM said...

aku nak duit raya RM1

eeeda on September 15, 2010 at 7:25 PM said...

betul tu kena beli sangkar kucing... sebab krn gambarnya lah org tertarik untuk singgah dan klik... he he he he..

AMIRA IS MIRA on September 16, 2010 at 11:55 AM said...

mcm mane bole dapat banyak mcm tue??aja bole tak...ada kwn kate kalau duit nuff dah smpai 50 cepat2 cash out.sbb nnti earning lambat naik.etul ke??

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting