Wednesday, September 22, 2010

aPakaH yanG PerLu Di LakUkaN BiLa aDa MaLaun yanG MenyaLahGunakaN KompuTer Di PeJaBaT unTuk MeLiHaT Dan MemBaCa PerkarA 18sx?

cOrat cOret Oleh : myQza pada 2:46 PM
Photobucket

Aku terkesima. Oh My Gucci!!

Tindakan pertama yang terlintas di kepala ialah dengan pantas 'Clear Recent History'.

Selalunya aku akan membuka blog melalui 'History' sebab alamat web yang selalu aku buka tidak di tambah menjadi 'Bookmarks'. Maklumlah. Demi keselamatan. Hik hik hik...

Terkejut bila datang tadi sederet laman yang di buka oleh 'seseorang' semuanya berunsur lucah. Berunsur 18sx. Tidak fikir panjang terus padam. Berderau juga . Takut juga nanti bila ada yang nampak dan membuat kesimpulan aku pula yang 'syok' tengok dan baca!

Sudah dapat agak siapa punya angkara sebab masa aku balik tengah hari tadi dia orang terakhir yang pegang komputer ini.

Astagfirullah al azim...

Geleng kepala. Tidak percaya. Mengapa tidak percaya yang buka dan baca itu dia? Biar aku saja yang tahu!

Nota kakitanganku : 'Jangan menilai buku dari kulitnya'. Aku setuju!





18 kUs-kUs:

Miss Izah Mohamed on September 22, 2010 at 2:49 PM said...

rambut sama hitam hati lain2.. :D

gadisBunga on September 22, 2010 at 2:59 PM said...

waduhhh...setuju banget tuhhhh!!!!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr on September 22, 2010 at 3:05 PM said...

sama la dengan tajuk N3 saya- MAIN TELOQ??

muka jer baik tapi pangai??

fikaryna on September 22, 2010 at 3:07 PM said...

ada yg dicari ker? huhu..

Adlina Husaini on September 22, 2010 at 3:18 PM said...

hehehe ada lak pulak share pc pastu p bukak yg gitu2, dah sah le tuan punya komputer boleh check semula apa yg dah dilayan..

relevan on September 22, 2010 at 3:19 PM said...

Hah !..

N2kU on September 22, 2010 at 3:33 PM said...

pelaku dia nampak mcm orng baik2 kan? hehehe

mier@merr on September 22, 2010 at 3:36 PM said...

rambut pun da macam macam kaler skang... inikn pulak hati~

ramadhanblog on September 22, 2010 at 3:58 PM said...

si dia sudah kantoiii

Misz Pinkie Winkie on September 22, 2010 at 4:30 PM said...

susah mahu cakap.
satu hari tak tengok..metsie tidak lengkap hidupnya.
bahaya..bahaya..

deena awanis on September 22, 2010 at 5:17 PM said...

kat opis pun sempat ke??mesti ada yang jaga line..hahha

Dee on September 22, 2010 at 5:24 PM said...

eee..perbuatan yg menjijikkan..

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ on September 22, 2010 at 5:42 PM said...

bos ko eh?

cahayachenta on September 22, 2010 at 7:22 PM said...

erk... beraninya... apa dah gile ke apa?

redNing on September 22, 2010 at 7:50 PM said...

macam2

♥ Xett Hereen ♥ on September 22, 2010 at 8:01 PM said...

wat de wat!!!!
seypak anu dia!!!

Chika on September 23, 2010 at 10:45 AM said...

Geli la... tengok kat umah sudah la. Susah bila harta benda syarikat di buat macam hak milik peribadi.

ps: pernah mengalami perkara yang sama. kite lak yang malu.

Anonymous said...

ремонт квартиры
ремонт квартира
отделка ремонт квартир
ремонт квартир офисов
ремонт квартир стоимость
квартира под ремонт
ремонт квартир ключ
ремонт квартир под ключ
ремонт квартир москва
ремонт квартир в москве
ремонт квартир цены
ремонт квартир объявления
отделка квартиры
отделка квартир офисов
ремонт отделка квартир
ремонт и отделка квартир
отделка квартир
отделка квартир косметический ремонт квартиры
отделка помещений ремонт квартир офисов
отделка помещений квартиры
ремонт отделка квартир офисов
отделка квартир под ключ
отделка квартир дизайн
отделка ремонт квартир ключ
ремонт квартир под ключ отделка

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting