Thursday, September 16, 2010

NuFFnanG. MenGaPa TiDak kemaskini PenDaPaTan sayA? aTau sayA MemanG TiaDa PenDaPaTan MinggU LePas? aTau?

cOrat cOret Oleh : myQza pada 12:48 PM
Photobucket

Kemaskini setakat 04 September sahaja. Untuk 05 September hingga 11 September tiada.

Adakah aku seorang mengalami masalah ini atau kamu yang lain juga?

Nota kakitanganku : Atau...?





12 kUs-kUs:

~AmyLiana8886~ on September 16, 2010 at 9:53 AM said...

biasanyer time2 cuti mcm ni mcm raya, merdeka, hari natal ke apa mmg nuffnang xupdate pendapatn..dun wory minggu depan dia akan sekalikan..saya pun sama..

FarHa on September 16, 2010 at 10:09 AM said...

sy pon...gitu gak...

Azura Ani Salaim on September 16, 2010 at 10:33 AM said...

same with me, saya ada tanya Nuffnang, dia cakap, biarpun banyak orang click, tidak semestinya pendapatan Nuffnang bertambah, so I'm confius ni, buat apa saya letak iklan kalau orang click saya tak dapat apa2?

Malek Ku on September 16, 2010 at 11:38 AM said...

yup sama jer...

AMIRA IS MIRA on September 16, 2010 at 11:52 AM said...

betul....lately nuffnang lambat update income sume org..sume kene sabar lebih.pas raya nuff bagi duit raya lebih..hihi

cikgu isza on September 16, 2010 at 11:55 AM said...

kita serupa..

~LP Lum~ on September 16, 2010 at 12:19 PM said...

salam tedi~

hehehe.. aku pun xtau.. sebab aku dah lama sangat xjengah page en nuffy itu... :)

chentaMAYA on September 16, 2010 at 12:56 PM said...

aq xcek mende pn! hahaha~

J.M.R on September 16, 2010 at 2:07 PM said...

cuti raya la kak!!!

Sya Isya on September 16, 2010 at 3:21 PM said...

Sya latest sampai 1
Sept je. Mungkin macam mereka yang di atas ni jawab kot, sebab hari raya.

Pinky Pixie on September 16, 2010 at 8:41 PM said...

semua org asik upadate pasal dpt be..
tp kita senaseb..
xbganjak pape pon.. huhu

GRuNGe on September 16, 2010 at 9:30 PM said...

Nufnagg aku tak pernah jalan. Sadis sadis.

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting