Friday, December 31, 2010

BiLa semUa oranG MaHu LeTaK GamBaR KhaiRuL FahMi DenGan awEk Dia, akU PiLiH maHu LeTak RosyaM BersaMa anaK-anaKnyA. ngEEeEE... =D

cOrat cOret Oleh : myQza pada 12:00 PM
Populariti Khairul Fahmi sudah tidak dapat di sangkal lagi. Jika tidak masakan beliau berada dalam tempat kelima tertinggi dalam rangkaian sosial Twitter. Tempiasnya turut terkena kepada teman wanitanya bila blog beliau telah di serbu oleh pengikut-pengikut ajaib.

Ajaib di sini membawa maksud dalam temph 1-2 hari sahaja pertambahan pengikut sudah cecah beribu. Alahai..He he he he...

Ini lumrah manusia. Yang menang akan di sanjung dan yang kalah akan di pandang sepi. Aku harap ianya tidak akan jadi begitu nanti. Andai kata selepas ini skuad bolasepak ada menerima kekalahan dalam perlawanan yang akan datang, jangan pula mengeji dan menghina.

Jadi aku tidaklah teruja sangat mahu mengikut Twitter atau Facebook atau blog apa-apa sekalipunlah. Tidak teruja juga untuk membaca pujian-pujian yang melambung-lambung di terimanya Sebab bagi aku dia tetap manusia yang hidup umpama roda. Aku tidak mahu jadi terlalu taksub sampai tidak nampak benda lain selain ini sahaja.

Macam satu status Facebook kawan aku 'Baru Piala Suzuki sudah kecoh.' Lagi satu status 'Piala Suzuki cuti sehari, kalau Piala Dunia cuti sebulan'. =))

Okey! Membebel di pagi Jumaatkan?

Tertarik dengan satu tajuk berita hiburan dalam akhbar atas talian hari ini.
'Rosyam Langgar Pantang Dan Dedah Dua Anak.'

Photobucket

Cantik anak-anaknya. Sekali pandang macam Rosyam sedang bergambar dengan isteri kedua dan ketiga. Kui kui kui..

Sumber gambar dan berita di sini.

Nota kakitanganku : Bosan! Mahu pergi pejabat. =))





6 kUs-kUs:

.ieLah. on December 31, 2010 at 9:17 AM said...

ramai jugak gadis2 yang suka fahmi tu bengang2 sebab dia dah ade gf. hihi ;p

Selamat cuti ted!
(aku hari2 pon cuti.hihi)

white rose on December 31, 2010 at 9:42 AM said...

ha'ah laa...dah besar2 anak2nya...
sorang tu dak mrsm...

pandai2 anak2 dia nih...

relevan on December 31, 2010 at 10:58 AM said...

wuih dah boleh terima menantu dah Rosham Noor ni..

starzieti on December 31, 2010 at 11:23 AM said...

cantik anak rosyam..

cik elina on December 31, 2010 at 12:08 PM said...

senyuman mereka sama
hee

deena awanis on January 1, 2011 at 11:15 PM said...

kembar ke??

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting