Thursday, December 30, 2010

Cek NuFFnanG DaLaM PerJaLaNan : yanG RosaK, TeLeFon BimBiT. OvEn. KomPuTer RiBa. BaWa Dak OnchEt kE LWM. PeTi aiS ikAn PakcIk OGhEn. eH! cukUP kE?

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:30 PM
Photobucket

Alhamdulillah. Jumlah pendapatan Nuffnang selama mendaftar ini. =)) Boleh senyum, sebab siapa mahu bagi suka suki RM 1,000.00++ kan?

Amaun yang di tunggu ialah yang belum di bayar itu ya? Bukan RM 1,000.00++ itu. =))

Cukuplahkan buat tambah-tambah mana yang kurang. Dahulukan yang penting.

Dak Onchet, mimpilah kau, aku mahu bawa ke London Weight Management. Perut kau pun sudah kempiskan.

Pakcik Oghen,
peti ais kita memang sudah ada dua. Jangan berangan mahu tambah satu lagi khas untuk letak ikan kau 'pulekk!!'

Yang penting telefon bimbit aku. Nanti macam mana mahu telefon taukeh ikan kau? Pentingkan?? Kan?? Kan?? NgEeeee.. =D

Nota kakitanganku : =))





19 kUs-kUs:

Miss Izah Mohamed on December 30, 2010 at 3:02 PM said...

alhamdulillah.. rezeki :)

BSI-BSR-VIVIAN on December 30, 2010 at 3:07 PM said...

jelesnya..byk betol! huhuh

baincardin on December 30, 2010 at 3:11 PM said...

Wahhhh!!!~6_9 tahniah!!!!~ ^_^

Suara Kalbu on December 30, 2010 at 3:12 PM said...

Wauuuuuuuuuuuuuuuuuu... ramainya duit Cik Tedi. Alhamdulillah rezeki

J.M.R on December 30, 2010 at 3:52 PM said...

wah..makan mewah nnt diorg tu..

bardboo on December 30, 2010 at 3:56 PM said...

alhamdulillah...rezeki banyak.. =)

Softtouch [Hanim] on December 30, 2010 at 3:59 PM said...

alhamdulillah..rezeki tu..

Anem arnamee on December 30, 2010 at 4:01 PM said...

Salam akak.

Alhamdulillah. lama Anem tak datang sini. Sepanjang 2010, akak mampu menafikan bila ada orang pesan kat Anem " jika nak blog tu mesra google, ejaan kena betul , dari tajuk sampai entry".

Tapi , lama dulu dah akk guna style urup beso kecik yg nampak comel ni- kesannya - 'lihatlah trafik dan nuff ciktedi'. Yeeha! <3

Congrats sis:)

pae's faezah on December 30, 2010 at 4:13 PM said...

beh makcik kayo!!!
cik tedi blanjela kite hehe

[z@ck] on December 30, 2010 at 4:17 PM said...

kayo kayo!!

farra8979 on December 30, 2010 at 4:17 PM said...

wah, sgt best... ^_^

alin on December 30, 2010 at 4:21 PM said...

bleh buat belanja kawin nih:p

aNIe on December 30, 2010 at 4:22 PM said...

Alhamdulillah rezeki tu tEDl... tukau telefon tu... buat telefon tokeh ikan... pakcik oghen jgn nak mengada2 nak beli peti ais baru...guna je yang lama... ikan masih sedap jugak...hehehe

Faaein Himura on December 30, 2010 at 4:41 PM said...

pergh.. akak tedi kita ni.. boleh belanja kita smua.. hahaha.. =P

Wanita Mutalib on December 30, 2010 at 5:07 PM said...

ku tak pernah dapat begitu hahaha.

dari dulu sampe sekarang baru 9hinggit sahaja hahahaha.

deena awanis on December 30, 2010 at 5:29 PM said...

puyooooooooooooo..banyak tu..sejak aku belajar register nuffnang ngan ko dulu, x layak cash out pun lagi duitnyer..huhuhu..cayalah sifu!

meowwmania on December 30, 2010 at 7:10 PM said...

wahh rezeki anak-anak bulus tuh :)

kak Erna on December 30, 2010 at 7:16 PM said...

alhamdulillah rezeki tedi..tukar satu2 dulu..
nanti dengan duit nuffnang dapat ganti semua yang rosak tu..

lupie on December 30, 2010 at 8:37 PM said...

Yay!!!
A well-deserved earnings!

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting