Wednesday, December 01, 2010

BuKan 'PrivaTe'. TaPi keGaTaLan tanGan meMbuaTkan 'LayouT' BerTeraBur. Terima KasIh KeraNa PriHaTin. =))

cOrat cOret Oleh : myQza pada 8:00 PM
Mahu tukar 'header' tapi tidak menjadi. Mahu tukar warna 'background' dan 'sidebar' semua, tidak berjumpa tempat yang selalu di guna. Ke manakah? Saya tidak tahu guna kod HTML untuk tukar warna. Cari punya cari tempat yang selalu di guna tidak berjumpa.

Apakan daya....

Dulu agak mudah untuk tukar warna semua , kini sukar pula di rasa. AKhirnya, masih guna warna yang lama walau niat di hati mahu tukar warna lain. =))

Nota kakitanganku : Bagai tupai membaiki labu. =)) ok! Bukan tupai! tikus!!! :P





15 kUs-kUs:

~LP Lum~ on December 1, 2010 at 3:09 PM said...

salam tedi~

ahaks~ mcm nie pun ok apa.. cntik aje... :)

Amieynna Amin on December 1, 2010 at 3:17 PM said...

skg memang susah sikit nak tukar2 kaler.. blogspot dah upgrade.. saya pun bukan pakar.. tapi try n error je..
apapun jgn lupa back up html asal yer..

white rose on December 1, 2010 at 3:24 PM said...

akak, guna je laa yg blogger sediakan tu...
dah mcm2 kaler dia letak...BG dia pun dah cantek2...

MiYOKO TACHIBANA on December 1, 2010 at 3:30 PM said...

tedi, header skg da cntikk...

ejaMaria on December 1, 2010 at 3:33 PM said...

hahaha... tupai tak makan labu... apalagi nak baiki ;p

Princess Nur on December 1, 2010 at 3:45 PM said...

adik..klik kat design>template designer>advance..semua warna,tulisan, saiz n sbgnya bleh edit kt situ..ok?

Faezah Hannah Al Baj on December 1, 2010 at 4:39 PM said...

xkesa la layout cane pon..yg penting content ted yg best dan kucing2 ted ad di situ~ hehe

hans on December 1, 2010 at 5:19 PM said...

owh patutlah
aku ingat private pasal apa tadi

P/S : 5 Perkara Yang Menyebabkan Kita Takut Sewaktu Berada Di Asrama @ Hostel

Misz Pinkie Winkie on December 1, 2010 at 5:22 PM said...

takpe tedi.
slow2..nantie pastie jumpa.
jgn sampai pening pk dah le.

aNIe on December 1, 2010 at 8:34 PM said...

tEDl... akak ingat kena private... terperanjat jugak...hehehe...

Akak serik tau tukar2 template ni .. dulu pernah buat tapi hilang semua...

J.M.R on December 1, 2010 at 8:57 PM said...

susah sgt ek nk wat..meh cni org buatkan..
:-p

Juz Call Me Sharz on December 1, 2010 at 10:36 PM said...

gelabah bile tak leh bace blog cik tedi... =p

faz_e on December 1, 2010 at 11:03 PM said...

Ouhyeke? Oke per mcm nih~
wink wink~

Zuewairy on December 1, 2010 at 11:42 PM said...

2kar layout terus..

relevan on December 2, 2010 at 8:45 AM said...

Layout yang ini pun lawa lagi..

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting