Friday, December 24, 2010

Dak Tom KruS : Budak PeLari PecuT AJaIB yanG PanDai BuaT SiLap MaTa.

cOrat cOret Oleh : myQza pada 10:20 AM
Photobucket

Gambar kiri hari pertama bawa balik dia dari Hospital Melaka. Opss!! Dia bukan kena tahan wad tapi di jumpa di sana. Ekekekekeke...

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Bajet macam comellah tu! Menyampah!

Kucing yang ada kelebihan buat silap mata. Sekejap kau nampak dia dekat halaman rumah. Tidak sampai seminit dia sudah ada di dapur makan. Hantu ke apa kau ni?

Kucing yang mempunyai ciri-ciri lesbian sebab suka mengekor adik perempuan aku.

'Oh! I'm Lessy. I'm OK!!'

Ha ha ha ha..

Nota kakitanganku : Dia adalah betina bukan jantan seperti yang aku sangkakan!





8 kUs-kUs:

m.q on December 24, 2010 at 8:02 AM said...

baik punye posing...

HonEyBuNNy on December 24, 2010 at 8:16 AM said...

tu la...mcm2 kucing neh posing..heheh

meowwmania on December 24, 2010 at 8:54 AM said...

dah beso dak tom krus nih...panjang je bdnnya sama cam Baby Mushuk hikhik..

m4rilyn on December 24, 2010 at 9:01 AM said...

makin beso makin cun dak nie

ieda on December 24, 2010 at 10:01 AM said...

ni macam spesis kucing hutan plk...garang tak?

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ on December 24, 2010 at 10:50 AM said...

betina?? banyaklah cucu ko lepas ni tedi
:)

BSI-BSR-VIVIAN on December 24, 2010 at 11:33 AM said...

hahaha mcm pernah dgr jer statement i'm lessy, i'm ok tu..seram!! haha

anyway..mcm kucing bobo aku la..

http://ailurophile-bsr.blogspot.com/

Asluvcat on December 24, 2010 at 5:17 PM said...

hye cik tedi. ^^,

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting