Monday, January 31, 2011

BiLa FasHa SanDha Dan NoRa DaniSH BerPeranG. SiaPa yanG akaN TePuk TanGan? LeLaKiLah semesTinyA. Oh PeremPuaN. JaGaLah MaRuaH Diri...

cOrat cOret Oleh : myQza pada 6:20 PM
Photobucket

'Eh! Terletak gambar Nora dan Rizal pula!! =))

Sumber berita di sini.


Pagi tadi bila baca HIP di Bharian ruangan pojok Cik Normah 'Dengarnya...' aku setuju pendapat beliau.

Buat malu wanita saja. Dia kata itu, dia kata ini. Satu dunia baca kenyataan mereka yang saling berbalas. Tidak perlulah menjatuhkan martabat seorang wanita hanya kerana seorang lelaki yang tiada hubungan sah.

Sekali membuat kenyataan akhbar sudah cukup. Tidak perlu berbalas-balas dengan bukti segala. Rasa aku puncanya hanya kerana Nora Danish cakap Fasha sudah putus 2 bulan yang lalu dan Fasha menafikan tetapi sebaliknya dia kata pertengahan Januari.

Dari situ berbalah-balah, ungkit mengungkit. Yang malu siapa? Diri sendiri. Yang tepuk tangan? Lelaki.

Eh! Adakah aku seorang saja wanita yang tidak akan bertarik rambut kerana lelaki yang tiada ikatan sah? =))

Nota kakitanganku : Diam lagi okey!! =))





11 kUs-kUs:

Yatre Hayati on January 31, 2011 at 3:07 PM said...

Senang cerita tetiga orang tu perangai tak berapa elok.

Finaz on January 31, 2011 at 3:12 PM said...

aku menyampah lah dengan Rizal nih..
to Fasha and Nora lantak korang lah!
hehehee

Syairani Tarmizi on January 31, 2011 at 3:17 PM said...

si Fasha Sandha ni tak abis2 dgn kontrobesi murahan die tuh.. nora danish plak, tak tahu la ape die nak sebenarnya.. dah mmg lumrah hdup artis kot cenggitu..hehe

MiYOKO TACHIBANA on January 31, 2011 at 3:22 PM said...

xabih2 dorang nii..

apa yg ada ngan JEJAI tu ek..

fiq on January 31, 2011 at 3:27 PM said...

erm... no komen =P

Softtouch [Hanim] on January 31, 2011 at 3:50 PM said...

xabis2 dorang ni...lantaklah kamu disitu...sudah2lah..

Rosmawati Yusof on January 31, 2011 at 3:53 PM said...

Apa nak kecoh2 sgt...tiga2 tu tak suker, meluat !!!

Kak Anie on January 31, 2011 at 5:20 PM said...

Hmmm...tak habis2 ye...

Chika on January 31, 2011 at 5:26 PM said...

tu lah tu... dah macam bangang plak bila baca segala bukti2 yang dipamerkan di ruangan twitter. Macam orang nak tahu sangat. Inilah namanya bila Bimbo bertwitter...

cikpepel on January 31, 2011 at 6:58 PM said...

tenang sudeh

Na_sHenget on September 17, 2011 at 11:10 AM said...
This comment has been removed by the author.
 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting