Tuesday, January 25, 2011

TemuDuGa JawaTaN PemBanTu aM PeJaBaT N1 KemenTeriaN PeLajaran MaLaysiA : eH! KenA TunGGu Ke? BukaN KePuTusaN aTas TaLian JuGA?

cOrat cOret Oleh : myQza pada 4:06 PM
Photobucket

Nota : Calon-calon yang berjaya untuk di temuduga akan di hubungi dalam masa terdekat dan pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh 6 bulan dari tarikh tutup, permohonan akan di anggap tidak berjaya.
Pautannya di sini.

Lah... Bukan hari itu cakap semak pada 25 Januari ke di laman web ke? Aku salah baca agaknya. Patutlah berpusu-pusu masuk cari di mana boleh semak ya? =))

Beritahu secara atas talian lagi mudah. Tidak buat pemohon tertanya-tanya dan tidak tidur malam. He he he he. Cadangan saja. =))

Nota kakitanganku : Aku dulu temuduga 2004, hujung 2006 baru dapat. Lamakan? =))





49 kUs-kUs:

CintaZulaikha on January 25, 2011 at 11:44 AM said...

saya every year try mintak SPA8, tp lsg tader jawapan. awak kira untung la terima jawapan...sob..sob

atty's on January 25, 2011 at 12:40 PM said...

lama betul..nasib diaorg ingat lagik

amie on January 25, 2011 at 12:50 PM said...

lama betoi..adoiyai..aritu lepas isi depa kata nak bagi jawapan harini..bula buka tengah malam smalam. kalau tak dapat apa2 dlm 6 bulan dikira kompem tak dapat..apa cerita ni..sakit ati betoi..haish.

belogapasajajadi.blogspot.com

Anonymous said...

owh ye ke
kate nye 25hb januari 2011 dah bleh cek
pelik toi la
sakit nye....tgu....=(

sI tEDI on January 25, 2011 at 1:15 PM said...

a'alah! suruh tunggu suratlah kot! InsyaAllah kalau ada rezeki masing2

Princess Rain on January 25, 2011 at 2:11 PM said...

ermm...baru jak try nak cek td..rupa2nya mmg suma lar pula cam gini...nak tunggu lagi..haizz..:(

loLaa_nurafizza on January 25, 2011 at 3:24 PM said...

huhhu..sy pon same..suruh semak 25hb..tgk2 xde..sedey tol..

areyps on January 25, 2011 at 6:08 PM said...

waawawawa,,x de pn result ari ni cdey

Anonymous said...

pyh la tgu surat... kdg2 posmen tgai kat umah org len... naya ja pgl intrvw tp xp coz xtw.. on9 kn senang....

sI tEDI on January 25, 2011 at 7:14 PM said...

yup. saya pun lebih suka online. =))pantas!

Anonymous said...

sape yg dpt interview nie?

ay said...

hubby saya br dpt surat interview ni smlm..alhamdulillah..harap2 interview 16 mac kat putrajaya ni berjln lancar, insyaAllah..amiiin..

Anonymous said...

da dpt surat pgilan interview...tapi 15hb mac kt putrajaya...

mawar suri on March 8, 2011 at 6:40 PM said...

saya pon dpt jugak.. interviewnya 14 mac..putrajaya..

Anonymous said...

ape yg kte perlu prepare ye....sy dpt kt sekolah

Anonymous said...

saya dapt jgak...kt dpt interview kt sekolah di putrajaya 16 Mac nie.....ape yg nk di prepare yea......tkt la...

Anonymous said...

Dapat gak 14.3 ni interview..huhu..

hafiz on March 19, 2011 at 12:16 AM said...

askum...cmne interview jawatan pap kt ptrajaya ada mari?mintak2 yg mna g interview pd hr 2 sumanya dpt...amin

Anonymous said...

yang dtg interview bknnya sikit2 tapi 2000 lebih kekosongan ade 300 je... kalu ade rezeki dptla....

Anonymous said...

boleh tak gtau tips temuduga pembantu am pejabat bg yg pernah ditemuduga?

putera on April 15, 2011 at 4:20 PM said...

tips cmne?temudugapn dh lps just kna tngu kptsan je lg entah smpai bila.mintak2 dptlh amin...

zai on April 23, 2011 at 9:41 PM said...

Yea yea sya da dpt panggilan temuduga n1 tu...dorg antar guna sampul pos ekspress..28 ni tarikh interview..tapi kat sabah sbb sya org sabah..hehe ..kpd sesape yg lum dpt panggilan tu rajin2 la cek peti surat korang tu..dorg akan antar kat alamat yg korang tulis masa isi borang kat website kpm tempohari..k gud luck to me..doakan la agar sya berjaya dapat jawatan tu yer..Amin :)

Anonymous said...

semekom.....kpd sesiapa yg dh pegi interview ari tu..dh dpt jawapan ke belum??....klu dh dpt.. share lah ngan kami kat sini..yg masih menggu mcm buah tak jatuh.....heheh:-)T.Q

Juliana on May 3, 2011 at 10:55 AM said...

bagi temuduga semenanjung malaysia.. dah dapat result kan... dah kena lapor diri pon

Anonymous said...

haa....betul ke yg semenanjung dh dpt result n dh lapor diri...bile dpt result tu..???... saye lum dpt lg....mcm mne nie....x dpt la agaknye....huhuhu...sedih..:-(

alhamdulilah arbain on May 5, 2011 at 4:15 PM said...

kat mana nk chek result on9?

zai on May 7, 2011 at 7:26 AM said...

Saya rasa result tu x guna on9..mebi offline juga cam panggilan temuduga tu...so kena rajin cek peti surat la ni ya... :)

Eddyza said...

mana panggil lagi..tapi sumber2 yg blh dipercayai diorang akan panggil dlm tempoh terdekat nie..jpn kedah pun x terima apa2 lagik..

Anonymous said...

kpd sesiape yg dh dipanggil share lah ngan kami ye...huhuhu....

Eddyza said...

Calon yg berjaya akan dipanggil dlm tempoh terdekat x dlm bln mei @ jun...sapa2 yg dpt tu war2kan lah ye

Juliana on May 14, 2011 at 2:21 PM said...

ye r.. dah dpt result pon... lapor diri pada 4 mei yang lepas... pastu terus dpt penempatan.... yang dpt jawatan neh hanya 84 orang je...

Anonymous said...

aiiikkkkkkk!!!!!!!....mne satu betul nie.....aduyaiiiii.....:-(

lee on May 25, 2011 at 11:24 AM said...

Saya dah dpt jawapan dia kelmarin, saya tersenarai dalam calon simpanan. Dalam masa setahun expire date dia 23 Mei 2012

lee on May 25, 2011 at 11:26 AM said...

Korang bleh check online dekat MOE website dia.

lee on May 25, 2011 at 11:29 AM said...

Harap2 dpt lah hendaknya, dah x sanggup rasanya tuggu lama2 dekat kilang.

zai on May 25, 2011 at 1:00 PM said...

Saya pun simpanan..dah 2 kali berturut2 jd simpanan..huhu..sedey!!

Anonymous said...

dapat keputusan sebagai calon simpanan je...

Anonymous said...

dapat keputusan sbagai calon simpanan je... sedihnye...

Anonymous said...

ada x sape2 tau bila result interview untuk intake 1 jun 2011,,,ada sape2 x yg dah dpt result?agak2 bpe lme bru dapt result??

jebat kini said...

28 april intvw result clon simpnn slm 1thun,dlm mse 2 klu xpngl huhuhu... aduh tebal ke tipis hrapn ni..spe2 ade bjy?

melodiayna on May 20, 2013 at 7:17 PM said...

sy calon simpan PAP.. expired tgal 2 ogos 2013.. skg dh bulan 5..xlama lg nk masuk bln 6..rasanya ada pluang lg x? lama dh tggu..

melodiayna on May 20, 2013 at 7:20 PM said...

sy calon simpan PAP.. expired tgal 2 ogos 2013.. skg dh bulan 5..xlama lg nk masuk bln 6..rasanya ada pluang lg x? lama dh tggu..

Anonymous said...

sy calon simpana xpgl2 pun.kwn sy dpt by call je.huhu..sedih

Anonymous said...

Yg semakan keputusan temuduga pembantu am pejabat 16 sept 2013 dah keluar ke belum?

Anonymous said...

setahu sy mereka kata keputusan calon yg bjaya temuduga hanya diketahui selepas sebulan atau dua bulan dr tarikh temuduga.banyakkan bersabar..semoga kita berjaya..

Anonymous said...

Area Johor ada sesiapa x yg dah dpt pggln intvw..

Anonymous said...

salam..ade x spe2 yg dpt interview PAP KDN sabtu ni..5 oct.2013

Anonymous said...

kenapa status temuduga pap kpm 2013 semuanya calon simpanan je yg ada?tak ada ke calon yg berjaya temuduga atau tidak berjaya?boleh bagitau sesiapa yg berjaya atau tdk ke?

Anonymous said...

Sy jg calon simpanan dr sabah..sy dpt chek dr laman web..yg buat sy tertanya2,ada ka pihak kementerian htr surat atau kol..tlg bg jwpn smpi bila kita tggu calon simpanan..harap pihak berkenaan bg jwpn...

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting