Tuesday, January 04, 2011

Dak OncheT unTuk aDoPtiOn. : Dia TiDak PerLu kE LonDon WeiGhT ManaGEmenT unTuk kemPiskaN PeruT yanG BunciT!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 1:00 PM
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Pengumuman!! Pengumuman!!

Siapa yang mahu 'adopt' Dak Onchet boleh hubungi aku. =))

Jantina : Jantan
Umur : Anggaran 4 bulan
Makanan : Blackwood + Qiut
Sudah 'dewormed'.
Lokasi : Melaka

Boleh emel ke mylosermind@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan.

Tolonglah! Janganlah dummm dammm dumm damm tanya macam-macam, soalan akhir 'Lokasi di mana??

Bila tahu lokasi terus batal!!

Sila 'take note' aku di MELAKA.

Penghantaran dalam Melaka InsyaAllah. Luar Melaka akan di pertimbangkan. Terima kasih.

Nota kakitanganku : Sila baca 'entry'sebelum buat pertanyaan sebab kebanyakan soalan jawapan ada dalam 'entry'. 'Jantan ke betina kak?? ' Aku rasa mahu lempang sahaja!! Ha ha ha!! Garang!!





7 kUs-kUs:

AROL DSHW on January 4, 2011 at 10:17 AM said...

arol ada sekor kucing betina hitam macam dak onchet. boleh jodohkan mereka berdua. hehe. :D

aNIe on January 4, 2011 at 10:29 AM said...

Dak onchet kalau pi London Weight dah kena tukar nama tu... so tak payah pi kuruskan perut tu...hehehe... Hitam betul dah onchet tu ye...

hans on January 4, 2011 at 12:51 PM said...

hahaha
kalau Dak Onchet pun nak gi London Weight memang satu hal lah plak
hehehe

P/S : Contest Dari Proton! Menangi Hadiah Percutian Ke Monte Carlo Monaco!

en_me on January 4, 2011 at 1:28 PM said...

meoowwww.. ahaha

mamai on January 4, 2011 at 1:59 PM said...

hitam itu menawan

Melati on January 5, 2011 at 9:32 AM said...

kucing i mukanya macam ni jugak, dorris namanya =))

sI tEDI on January 13, 2011 at 2:05 PM said...

adoption masih di buka. tq

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting