Wednesday, January 26, 2011

BiLa huJan mEsTi sEJuk. PeLuk! PeLuk! BaGi Panas SikiT. mAcAm LucAh sAJa TaJuk aKu! Tiada GamBar 18sx! nGEEee!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 11:00 PM
Photobucket

Ini aku panggil I/D. Untuk budak yang cirit birit. Harganya? 1 tin kecil ini RM 7.00. Jangan hiraukan harga. ngeeeee. Beli 3 tin.

Photobucket

Ini Royal Canin 36. Untuk budak umur bawah 1 tahun. Ada hati mahu beli RC Hair And Skin tadi, tapi hanya sesuai untuk budak umur setahun ke atas. Ha ha ha...

Kenapa kembali ke RC? Budak-budak cirit-birit bila aku beri ProDiet. Stok blackwood sudah 2 minggu habis. Tiba-tiba tadi mahu berpaling tadah kembali dengan RC pula! RC bau kuat. Budak-budak suka tapi harga? Sila tutup mata dan bayar saja.

Nota kakitanganku : Hujan tanpa henti dari pagi..... =))






7 kUs-kUs:

cikpepel on January 26, 2011 at 9:27 PM said...

biasa dah tajuk takda kena mngena ngn entri..hehe...

kakngah on January 26, 2011 at 10:03 PM said...

sian bebudak..
susut la berat badan.

Liliyuli on January 26, 2011 at 10:41 PM said...

harga mahal ek. *tutup mata*

hehehe

(lama tak singgah sini, windu)

huhuhu

Ikah on January 26, 2011 at 11:31 PM said...

kitten 36 mahal ek...?

zino on January 27, 2011 at 12:05 AM said...

nak buat apa tu..

Juz Call Me Sharz on January 27, 2011 at 12:34 AM said...

yeay!! dah join geng RC.. =p

My A,B,C,D...... on January 27, 2011 at 9:44 AM said...

sabar ye tedi blackwood akan sampai masa raya cina nanti........still on kan......hehhehehe

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting