Monday, January 03, 2011

hAh!! aPa?? BuFFerED EarnInGs Dah Tak De??? waH!! TerPeranJat BaJeT MacaM KucinG LiMa ekOr HiLanG! : anALiTik MinGGu TeraKhiR 2010. TeriMa kasiH.

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:30 PM
Photobucket

Pengunjung perunik aku sebenarnya tidaklah tinggi sangat. Buat 'entry' bajet macam dapat ribu-ribu seharikan? Ekekekekeke... Yang paling tinggi pun masa kemalangan Bas Delima di lebuhraya dulu, capailah 2000++ satu hari. =))

Kenalah terima hakikat. Tanyalah sesiapa pun blogger biasa (bukan yang luar biasa) kalau tidak 'blogwalking' adakah jumlah pengunjungnya akan mencanak naik? Tidak. Akan menurun dan sekurang-kurangnya tiada peningkatan. Ya. Saya terima itu dengan senyuman. Inilah yang perlu di bayar bila aku terpaksa mendahulukan perkara yang penting seperti memandikan kucing atau 'grooming' mereka daripada 'blogwalking'. Sedih. =((

Terima kasih kepada yang masih sudi beri sokongan. Terima kasih atas keprihatinan kamu kepada blog aku yang tidak seberapa ini untuk sepanjang tahun 2010 dan seterusnya. Terima kasih.

Terima kasih hari-hari datang walau tidak tinggal komen dan jejak. Terharu bila nampak gambar kamu di analitik komuniti Nuffnang. =))

Hah? BE? He he he.. BE terakhir sudah pun ke meter. Alhamdulillah. =))

Nota kakitanganku : Syukur. Aku terima apa adanya. =))







9 kUs-kUs:

kella on January 3, 2011 at 3:15 PM said...

tahniah tedi, :D

.::WaNiE::. on January 3, 2011 at 3:33 PM said...

:)

take care

Lelaki Ini on January 3, 2011 at 3:34 PM said...

wah
besh2!
nak skit BE yg dah jadi ME

Anem arnamee on January 3, 2011 at 3:46 PM said...

akak comel ! hihi. setuju dengan statementif xblogwalking, blog biase2 susah nk org datang. tapi blog akak hot.tak pernah anem kesorangan if dtg blog ni:P

Mr.IX on January 3, 2011 at 3:51 PM said...

bnyakknya UV beliau...jeles2..nasib baik kucing tu comel..haha

omurice on January 3, 2011 at 4:59 PM said...

sis ramainyer orang singgah blog sis...kagum...hehe...

Aiydalela on January 3, 2011 at 5:05 PM said...

wah ramainye :)
congrats. tak penah dapat angka camtu pom.. hehehe.

BW malas. huhuhu.
just tulis suke2 je..
tp nak tiru cam kamu ar. heheheh

cahayachenta on January 3, 2011 at 9:00 PM said...

aku setia gak ngan blog ko.. ko kan sifu aku...

Epul Azimi on January 3, 2011 at 9:46 PM said...

tapi still hebat analitik tu.beratus,ade rezeki dpt statik beribu.....hehehe

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting