Monday, January 24, 2011

Tin PePsI GamBar SiTi NurHaLiza Di JuaL RM 2 000 Di MuDah : oLeH kerAnA akU BukaN PeminAT RM 2 000 akU akaN BeLi ikaN ReBus PakciK OgHeN stOk seTaHun!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 12:00 PM
Photobucket

Ada sesiapa yang sanggup beli? Mungkin peminat fanatiknya sanggup berhabis, tapi bukan aku. Kalau di jual RM 2.00 pun aku belum tentu beli. Atau beli dan buang saja tinnya seperti biasa.

Eh! Kejam ke ayat aku ini?

Sumber dari sini.

Nota kakitanganku : Alhamdulillah, tiada taksub atau fanatik pada mana-mana artis. =))





11 kUs-kUs:

deena awanis on January 24, 2011 at 10:43 AM said...

samala..aku pun kalo di tanya minat artis mana, memang x tahu nak jawab..tapi currently sangat fanatik to my little rafique zaquan..hehhee

ezzu on January 24, 2011 at 11:49 AM said...

btol tu...ezzu pun xkn beli....
mahalnye....hehehehe

VIVIAN on January 24, 2011 at 12:11 PM said...

hahah betol2..bagi kucing sya makan minum/pasir lebih baik..puas dorang makan..heheeh


blog kucing sya..sila singgah..

http://ailurophile-bsr.blogspot.com/

MisZ Aien on January 24, 2011 at 12:19 PM said...

mahal giler coca colanya..bek beli dslr sebijik lg bek..hehe

Princess Nur on January 24, 2011 at 12:54 PM said...

ahahaha..baik akak wat beli mekap..tak pun layan pekej kat spa!

Mamarempit on January 24, 2011 at 1:52 PM said...

2K??? baik beli sangkar tuk si Omot dan anak2nye...huu....Omot tak lama lagi akan bunting le....huuu.....

Zareda Norman on January 24, 2011 at 3:11 PM said...

ntah ntah siti juga yg kena beli ni.. nak simpan muzium

Qaseh on January 24, 2011 at 3:31 PM said...

wahhh..terjojol bijik mana ni tgk harga dia...boleh mencecah mcm tu ke..antik sgt ke?

Softtouch [Hanim] on January 24, 2011 at 3:38 PM said...

mahalnya...sy pun xkan beli...

kak Erna on January 24, 2011 at 6:56 PM said...

tedi..tak kejam ayat tu dah namanya tin minuman.. tak kira lah gambar siapa..tak kuasa nak simpan..lepas minum..mesti buang kan..

CintaZulaikha on January 24, 2011 at 11:47 PM said...

sape ajerla nak simpan tin minuman..paling tidak akan ke bakul sampah..huhu

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting