Thursday, November 11, 2010

BoLeh kITa BerkawaN SamPai BiLa-BiLa....?

cOrat cOret Oleh : myQza pada 6:30 PM
Abaikan dari mana aku ambil tajuk ini. He he he he.. Siapa ingat boleh teka. =))

Boleh ke kita berkawan dengan bekas kekasih kita?

Nanti teman wanita/ teman lelaki baru dia tidak cemburu ke?

Tidak takut ke cinta berputik kembali?

Nanti sejarah lama akan berulang.

Di sakiti dan menyakiti.

Kadang-kadang kita ni mulut saja cakap boleh tapi hati kata 'Mungkin tidak.' Mahu tunjuk macam kita ini tabah atau kuat, tapi sebenarnya rapuh.

'Oh! Boleh! Kita boleh berkawan. Apa salahnya..'

Ye ke?

Boleh percaya?

Nota kakitanganku : Ada orang cari kata kunci 'berkawan dengan bekas kekasih.' =))






11 kUs-kUs:

deena awanis on November 11, 2010 at 2:46 PM said...

pada aku, ada yang boleh, ada yang x boleh..case to case basis..kalo aku cintan maut dulu ngan dia,mmg usah harap ler nak kawan, mesti rasa nak terajang jer lebih..hihi..kalau yang cintan ala kadar tu boleh laa..no hurt feelings..kahkahkah..

Wanita Mutalib on November 11, 2010 at 2:47 PM said...

tak boleh :p

Softtouch [Hanim] on November 11, 2010 at 2:48 PM said...

kalu sy mmg xboleh..sy ckp je mmg xleh bkwn...

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ on November 11, 2010 at 2:51 PM said...

boleh jek if open minded..

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ on November 11, 2010 at 3:32 PM said...

nahe nahe

[s][u][e][h][a][n][n] on November 11, 2010 at 3:45 PM said...

aku x boleh...semua bekas2 kekasih, aku dah x kawan ahhahahahaha..pi jauh2 dari hidup aku! (emo plak)

nuraarin-life on November 11, 2010 at 5:18 PM said...

semestinya TIDAK!!!!

eeeda on November 11, 2010 at 5:23 PM said...

sy cakap boleh. Kami masih berkawan baik. Sebab dulu kami tak jadi kawin pun sebab perbezaan gaji antara kami. DIa tak boleh terima perempuan gaji lebih darinya.Lalaki biasalah ego kan...

Tapi sekarang ramai laki nak cari peremuan gaji besar... perbezaan umo yg ketara pun tak kisah.

mamai on November 11, 2010 at 6:53 PM said...

dak utih jatuh cinta ker

lupie on November 11, 2010 at 8:14 PM said...

Kalau dua2 dah ada teman, okay jugak ...
but, kalau satu solo, the other dah berteman ...
sure ada yg pedih hatinya...

~LP Lum~ on November 11, 2010 at 9:14 PM said...

hehehe... aku pun penah wat en3 psl nie gak... ^.^

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting