Friday, November 26, 2010

ToLongLah JanGan JaDi macaM BuDak baRu BeLaJar PasanG IkLan DaLam BLoG. 'Mak GeLi nyAH!' Eh!! TiBa-TiBa akU JaDi...

cOrat cOret Oleh : myQza pada 1:00 PM
Photobucket

Aku ingatkan budaya minta klik iklan ini sudah berakhir sejak Nuffnang hantar emel kepada ahlinya, memberi peringatan tentang ini. Aku lihat di 'Kotak Jerit' aku sudah 'bersih' dari anasir-anasir ini kecuali 'spammer Youthsays' yang masih mahu mencuba nasib.

Rupanya masih ada lagi. Amat lucu.

Sudah-sudahlah itu. Biarlah iklan-iklan itu menari-nari di blog kamu. Biarkan dia. Tidak perlu tinggalkan pesanan di kotak jerit atau status Facebook semata-mata untuk mengingatkan mereka yang berkunjung supaya klik iklan kamu.

Nampak macam sudah basi mahu cakap pasal ini tapi sudah-sudahlah tu, naik meluat pula bila tidak di tegur.

Hukum pemasangan iklan di blog. Baca ini. Silalah baca dengan komen-komennya sekali ya? Banyak info dan pengetahuan yang kita selalu ambil sambil lewa. =))

Nota kakitangan : Oh! Jangan ingat orang lain juga macam kamu. Harap maklum! Siapa yang makan cili dia yang terasa pedasnya =))





9 kUs-kUs:

Lelaki Ini on November 26, 2010 at 10:18 AM said...

hahaha
sabar cik tedi!!!!

shaf lina on November 26, 2010 at 10:52 AM said...

same here i dun layan all yg suh klik iklan tuh ...so childlish

~LP Lum~ on November 26, 2010 at 11:04 AM said...

salam tedi~

hehhee... igt dah lenyap dah isu nie.. upa2 nya masih ada laie.. mgkin bdk2 baru agaknya ted... :)

Faezah Hannah Al Baj on November 26, 2010 at 12:22 PM said...

depa suka kejar duit~ biarkan! =)

hans on November 26, 2010 at 12:37 PM said...

hahahaha
sejak aku letak shoutbox balik dah ada dah manusia2 macam tu
tapi aku just lawat blog diorang jer lah
xclick pun
hahaha

P/S : Aarif Rahman @ Aarif Lee :- Bruce Lee My Brother

POSH76 on November 26, 2010 at 12:49 PM said...

ko mmg pandai bermain dgn tajuk...teruja tul nak baca ingatkan kesah apa hehe

Dee on November 26, 2010 at 1:48 PM said...

dari mula blogging..sy x pernah klik2 tu..hehehe...sbb tu kot nuff sy pun x byk mana..

Malek Ku on November 26, 2010 at 2:00 PM said...

hola..beselah tu..

mier@merr on November 26, 2010 at 6:27 PM said...

aku pasang je..sape nak klik..klik lah..taknak sudeh,...bkn kuar modal pun..haha

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting