Monday, November 08, 2010

CuBaaN Lari Dari RumaH Siri Dua

cOrat cOret Oleh : myQza pada 8:00 AM
Siri satu di sini.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jarang betul budak ini mahu keluar rumah. Di tolak-tolak pun dia tidak mahu. Phobia betul dia. =))

Nasib baik ada Dak Tom. Bila dia tengok Dak Tom terloncat-loncat, asyik keluar masuk tingkap, di apun mahu juga jengah-jengah keluar. =))

Badan pun sudah semakin besar dan berat. Kerjanya makan tidur sahaja.

Nota kakitanganku : Gambar di ambil dalam keadaan gelap gelita. =))





9 kUs-kUs:

.::WaNiE::. on November 8, 2010 at 8:23 AM said...

Hehehe sudah mula excited nak keluar

lupie on November 8, 2010 at 9:34 AM said...

Kat luar tu banyak raksasa ... baik tinggal kat rumah, ada buffet, love ..... friends ...

m4rilyn on November 8, 2010 at 10:16 AM said...

tingok dari tepi dah cam gangstger..tgk gambar depan.....lain mcm lak. MANJE

azieazah on November 8, 2010 at 10:27 AM said...

Takut dah pandai lari, tak pandai nak balik pulak.. hahahhaa

Tuah said...

Dak oyen yg encem.

umi_e on November 8, 2010 at 11:07 AM said...

Salam... eloklah dia tak keluar :p

* kak e suka sangat kalau kucing2 kak e duduk dalam rumah je ;)

gadisBunga on November 8, 2010 at 12:43 PM said...

apa yg best kat luar time tu...? musykil...huhu~

zns on November 8, 2010 at 1:55 PM said...

kalau dah pandai keluar, lagi banyak bahaya..macam macam blh jadi...
cik tedi...nana dah takder :(
aku sedang merasai apa yang kau rasa berbulan dulu :(

zacky ~786~ on November 8, 2010 at 3:08 PM said...

ala comell.~

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting