Thursday, November 04, 2010

TekA TekI TekA TekuK : aDa BeraPa ekOr BuDak-BuDak keciL Di ParA aTas?

cOrat cOret Oleh : myQza pada 10:40 AM
Photobucket

Photobucket

Ada berapa ekor di tingkat atas?

Pembayang jawapan ada dalam gambar di bawah.

Photobucket

Suka sangat tidur berhimpit-himpit macam ikan sardin dalam tin Cap Ayam! =))

Nota kakitanganku : ZzzZZZZzzZzz...





10 kUs-kUs:

m4rilyn on November 4, 2010 at 8:20 AM said...

ada berekor ekor kucing...boleh jawab cam tu?

Suara Kalbu on November 4, 2010 at 8:25 AM said...

wohoooooooooooooooooooooooooo..meriah dan comel-comelnya anak-anak ni...

LiNda on November 4, 2010 at 8:58 AM said...

hahahahaa

suka berhimpit ek

DearCats on November 4, 2010 at 10:20 AM said...

kucing mmg mcm tu.. dia nak panas! hehe.. mcm kucing DC dlm outdoor cat house tu.. bila DC bangun pagi tengok mrk tido berlonggok.. mcm happy family je.. pd hal waktu siang ada je yg bercakaran..

Watierman, rmanbkr on November 4, 2010 at 10:54 AM said...

6 kot sebab ada 4 kat bawah hehehe! Gomol semuanya!!!

umi_e on November 4, 2010 at 11:03 AM said...

Salam...Kak e kira cam ada 7 ekor kat atas :p

* suka tengok mereka semua

meowwmania on November 4, 2010 at 12:02 PM said...

hehe...comel-comel belaka!

white rose on November 4, 2010 at 2:04 PM said...

sejuk...empuk2 plak tu...

kella on November 4, 2010 at 2:45 PM said...

comel nya tedi! ada 4 kot.. kamu taknak sedekah kat aku satu ke? huhu

fiza on November 4, 2010 at 10:34 PM said...

hehe.. suka tgk.. ramai btl...

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting