Thursday, October 14, 2010

Baru Di akaUn NuFFnanG : ButanG Baru 'PanDuan BermuLa'. WaJiB BacA . =))

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:05 PM
Photobucket

Mulanya aku pun tidak perasan butang baru ini. Telek punya telek, oh! Ada panduan baru dan juga terselit sedikit peringatan mengenai 'fraud click'.

Jika kamu ahli Nuffnang dan punya masa terluang, juga jika kamu baru mendaftar dengan Nuffnang dan ingin mencari sedikit info rajin-rajinlah mengklik butang 'Start' yang terdapat dalam akaun kamu.

Photobucket

Semua ini sebagai panduan untuk pengiklan berminat meletak iklan di blog kamu.

Selamat mengklik!! =))

Nota kakitanganku : Sudah lama tidak kemaskini Biodata. He he he..






7 kUs-kUs:

Nurhayati on October 14, 2010 at 2:06 PM said...

lama giler tak bukak akaun nuffnang.. jap lagi gi tgk la.. :)

ejaMaria on October 14, 2010 at 2:46 PM said...

takpe en.Nuff dah kenal ngan tedi... akak ni lain laa...

farra8979 on October 14, 2010 at 2:55 PM said...

a'ah.. me pun br perasan td.. ^_^

Misz Pinkie Winkie on October 14, 2010 at 3:07 PM said...

thanks tedi.

eiffel on October 14, 2010 at 3:22 PM said...

hahaha.kye pun da lama xbukak :P

relevan on October 14, 2010 at 5:38 PM said...

Sudah klik dan Cash out sekali..hehehe!

lupie on October 14, 2010 at 7:28 PM said...

Hahahha - sis, baru baca yg boleh klik ad sendiri if really interested to find out.

Tadi I nampak ad Whisper kat blog I, tak berani klik!!

Haahahah - at least it is clear now

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting